دو روزه تو نی نی سایت همش تاپیک زده میشه بدون هرگونه توهینی واقعا کنجکاوم نظرتونو راجب خیانت کردن و خیانت دیدن بدونم نظر شخصی من اینه که کسی که خیانت میکنه قبل از رابطه ازدواجش یا بعد از ازدواجش حتما خیانت دیده و نمیشه قضاوت کرد میشه حستونو نسبت به این موضوع بگین؟🤝🏻
چطوری نکنم ۱۰سال جنگ ودعوا بدون دلخوشی بدون خوشی انگارتوزندانم انگار فقط دارم نفس میکشم پیرشدم توجوو ...
میخواستی ازاول چشاتو باز کنی
منم با اینکه ازدواجم اجباری بود اما بی تقصیر هم نیستمباید بیشترمقاومت میکردم بیشتر نه میگفتم سلیطه بازی درمیوردم ک شوهر ندن منو
هرچی میکشیم ازخودمونه کسی مقصر نیس
الانم برو با یکی ک سرگرم شی.زنتم داری دیگه راحا
خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدمی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm
تهمت نمیزنم تهمت وقتیه که پشت سرت برم لیچار بارت کنم خب شما هم اینجوریه تهمت داری میزنی به همه که هر ...
عزیزم شما تهمت نمیزنی میگی که حتما خودت خیانتکاری بعد منی که نظر شخصیمو گفتم که شاید خیانت دیده باشن و بخوان انتقام بگیرن تهمت میزنم؟احسنت به شما یا علی🙏🏻💕