2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عقد نبودم عزیزم حلقه و وسایلشم پس فرستاده بودم

تو میگی چون اذیت میکرد خیانت کردم . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

توی امارتون نخوندین یسری ک نماز شب میخونه دنبال صیغه س؟ و چقدر این مدل ادمها بخاطر شغلم به پستم میخو ...

نه ولی بعضی ها هم عادت دارن به این کار نمیشه گفت که همه ادما اینجورین کلا خیانت کردن غیر اخلاقیه و مردم برای کارشون دلیلای زیادی میارن برای گول زدن خودشون یا دیگران 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
به نظر من این جمله درست نیست....تو انتخاب میکنی خیانت کنیو طرف مقابلتم انتخاب میکنه که با یه خیانتکا ...

درست ولی هر چیزی یه دلیلی داره اما اینکه بی دلیل اینکارو بکنی به نظرم به ذات انسان برمیگرده 🤝🏻

حرفتون محترمه اما اشتباهه توی دورانی که هنوز پارتنر هم هستن وابستگی بیشتره و طرف وارد یه رابطه ای شد ...

اگه به ازدواج ختم بشه اره حق با شماست چون هم متعهد شدن هم متاهل 

پاییز را دیدی انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند
البته من حس میکنم حق با مادر ج ن دت باشه👏🏼😂

احمق فشاری میخواستم جوابتو ندم اما نمیشه نمیدونم از کجات میسوزی اما برای خودت ارزش قائل باش و شخصیتتو حفظ کن و به مردم بد و بیراه نگو 

حسم نسبت به این موضوع اینه کاربرا دارن ازین تاپیک سواستفاده میکننمگه چندتا جاری و چندتا زن عمو میتون ...

شاید برات عجیب باشه و برای خودم 

باورت بشه یا نه چند روز پیش فهمیدم یکی از نزدیکترین افراد خونواده شوهرم با عروس خانواده خانومش باهم رابطه دارن و علت جدایی عروس از شوهرشم سر این اقا بوده.

همیشه با خودم میگفتم مگه میشه عروس و داماد خانواده باهم رابطه داشته باشن.

☕️ الهی بینهایت شکر🌿🌿🌿🌿

درست ولی هر چیزی یه دلیلی داره اما اینکه بی دلیل اینکارو بکنی به نظرم به ذات انسان برمیگرده 🤝🏻

دلیلش اهمیتی نداره زیاد

کاریه که انجام شده و میشده که انجام نشه

یک انتخاااابه نه یک اجبار

چه ربطی داره که طرف قبلا خیانت دیده؟

خب به جهنم

مگه قراره همه مثل هم باشن

کسی که خیانت دیده میدونه چه اسیبیه ....

اگر بخواد مثل طرف مقابل کصافت باشه خب فرقی ندارن با هم

دلیلش اهمیتی نداره زیادکاریه که انجام شده و میشده که انجام نشهیک انتخاااابه نه یک اجبارچه ربطی داره ...

چرا دلیل خیلی اهمیت داره اما من منظورم این بود که اول مثلا شوهر خیانت کنه زن برای اینکه ازارش بده خیانت کنه 

اما در کل حرفتونو قبول دارم