2789
عنوان

قد همسر

256 بازدید | 13 پست

سلام عزیزا ، خیلی دلی خواستم که این تاپیک را بزنم.

من شوهرم قد بلند نیست، یعنی نسبت به اطرافیانم و مردای جامعه تقریبا قد کوتاه حساب میشه(البته از من قد بلندتره)، ولی یه دل داره دریا، خداراشکر خیلی حواسش به زن و بچه و زندگی هست و خیلی چیزای دیگه که تو هیچ مردی شاید ندیدم...شوهرای دوستام یا اطرافیانم را که میبینم شاید آدمای قد بلندی هستن که حتی تو جمع ذره ای احترام خانومشون را نگه نمیدارن، این را دارم خطاب به عزیزای دم بختی میگم که شاید یه خاستگار همه چی تموم و متشخص را بخاطر قدش رد میکنن، قد بلند یه پوئن مثبت و خیلی خوبیه ولی نه اونقدری که اگه یکی همه جوره مورد تاییدتونه و ایده عالتون هست را فقط بخاطر قدش رد کنین...من شوهرم انقد قلب مهربونی داره که همه ی افراد فامیلم دوسش دارن...

چند روز پیش واسه یکی از آشناهام یه خواستگار همه چی تموم و با شخصیت اومد که همه جوره مورد تایید خودش و خانوادش بود ولی فقط بخاطر اینکه قد بلند نبود ردش کرد، شاید دلیل تاپیک زدنم همین بود که بیام و از تجربم واسه دوستام بگم،من قبول دارم قد بلند داشتن یه ویژگیه مثبته ولی گاهی طرف انقدر شخصیت قشنگی داره که میشه از این مورد چشم پوشی کرد یا حداقل کمی کوتاه اومد....

دوستتون دارم عشقا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی حداقل کسی که قد بلندی داره حق داره رد کنه

نه دختری که نهایت ۱۶۰ قدشه یه شوهر با قد ۱۸۵ میخواد

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ولی حداقل کسی که قد بلندی داره حق داره رد کنهنه دختری که نهایت ۱۶۰ قدشه یه شوهر با قد ۱۸۵ میخواد

والا بخدا

من خسته شدم اینقدر از بقیه بلند تر بودم

باید یکی بیاد من ازش کوتاه تر باشم ببینم چه حسی داره😐🤣

ولی حداقل کسی که قد بلندی داره حق داره رد کنهنه دختری که نهایت ۱۶۰ قدشه یه شوهر با قد ۱۸۵ میخواد

بله یه چیزایی تو جامعه عرف شده و اگه رو عرف پیش بره جلوه بهتری داره، منم از تجربم گفتم و حتی تو پرانتز گفتم که شوهرم از من بلندتره که گویای این باشه که من تجربم شوهر بلندتر تا خودمه نه کوتاهتر ، ولی خب راستش سراغ دارم کسی که خودش از شوهرشم بلندتره و واسش اصلا اهمیتی نداره این قضیه و خوشبخته ولی اطرافیان با حرفاشون اذیتش میکنن...بنظرم کسی که خیلی زیاد حساسه رو این قضیه بحثش جداست ولی من فقط خواستم به دخترایی که فقط رو این قضیه شک دارن و شاید اهمیت چندانی هم نداره براشون از تجربم بگم وگرنه کیه که قد بلند دوست نداشته باشه؟

بله یه چیزایی تو جامعه عرف شده و اگه رو عرف پیش بره جلوه بهتری داره، منم از تجربم گفتم و حتی تو پران ...

انشالله خوشبخت باشید

واقعا نمیدونم این جریان قد چیه

جاری من یه کوچولو از برادرشوهرم بلندتره، تقریبا 185قدشونه،  خب چی کار میکرد واقعا باید منتظر مرد ۲متری میموند

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

والا بخدامن خسته شدم اینقدر از بقیه بلند تر بودمباید یکی بیاد من ازش کوتاه تر باشم ببینم چه حسی داره ...

عزیزم😅

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم