2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بیشتر از بقیه رشته ها باید مطالعه داشته باشی 

برخلاف ریاضی و انسانی ک حتی با سفید دادن گنکور میتونی تو دانشگاه دولتی بشینی تجربی چون زیاد داوطلب خیلی سخت تره

باید پول داشته باشی شماره یک، دو تلاش بسیار فراوان، من که تو تجربی موفق نشدم متاسفانه

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

هر چیزی سختی داره

اگه میخوای بری تجربی باید از همون سال اول کنکوری خوندن رو شروع کنی تا یه چیز خوب قبول بشی

اگه قصدت ادامه تحصیل هست و شرایطت معمولیه و استعداد تکامل نیافته و کشف نشده داری بهترین انتخاب برای تو داشنگاه هست و تجربی رشته خیلی خوبیه از نظر من ولی سخته

آینده داره ولی به قیمت زمان زیادی از زندگیت

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ای فرزندم

مبادا برای دک و پز این رشته،یا به هوای داشتن شاخه های متعدد این رشته در دانشگاه انتخابش کنی،

بدان و آگاه باش

اگر برای یک رشته خاص حتی میتوانی خودت را شرحه شرحه کنی،به این رشته برو

مثلا بگویی یا مرگ یا پزشکی،

اگر اینگونه نیست ،خودت را داغان مکن

2790
2778
2791
2779
2792