2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مردود میشی متاسفم😔✋️

ولی بعضیا تو این سایت اینقدر نامردن ب دستی میان میگن فلان شدیم حالا همه عالی 

بعد میگن وای الان چیزی قبول میشم؟ 

پست تر ازون ادما دیگ نیست 

ن اینک تلاش نکرده باشن 

اما تلاش و موفقیت وقتی قشنگه ک برای خودت باشه نکه بخوای بقیه رو بچزونی(کاری ب اطرافیان ندارم ولی خیلی از بچه های اینجا دچار شوک های وحشتناکی میشن با دیدن اینا)

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ولی بعضیا تو این سایت اینقدر نامردن ب دستی میان میگن فلان شدیم حالا همه عالی بعد میگن وای الان چیزی ...

کاملا هدف حرفای استارتر مشخصه

بیخیال

اینطوری شاید میخوان عقده هاشونو برطرف کنن🤷🏻‍♀️

من امسال دهمم میشه چندتا توصیه بهم بکنی؟

اره ببین من دهم و یازدهم که بودم کرونا بود و مدارس انلاین بود حالا یازدهم یکم خوندم ولی دهم اصلللا نخوندم و همون نخوندن توی دهم خیلییییییییییییییی به من ضرر زد واقعا جدی میگم 

اصل و پایه همه چی توی دهمه درسته دوازدهم خیلی سختتره کلا پایه  همه چی توی دهمه مخصوصااااا ریاضی و شیمی 

پسرعموم از وقتب کلاس دهم بود عین ببخشیدا سگ میخوند موهاشو تراشیده بود حتی که وقتش گرفته نشه😑😑😑😑 تک تک ازمونای قلمچی رو میداد ماز میداد و مهارت ازمون دادنش رو از همون پایه از کلاس دهم خیلیییی تقویت کرد و واقعا نتیجه زحماتشو امسال دید ، استرسش اینه که نکنه دانشگاه تهران پزشکی قبول نشه شهید بهشتی قبول شه بجاش 😑😑😑😑

ضمنا همه چی خوندن نیست مهم تر از اون مهارت ازمون دادنه تا میتونی ازمون بزن توی زمان

کاملا هدف حرفای استارتر مشخصهبیخیالاینطوری شاید میخوان عقده هاشونو برطرف کنن🤷🏻‍♀️

:)))))🤍  

همینارو ننه باباها ببینن چقدر بیچاره بچه رو اذیت کنن 

وای خدا دیگ روز و شب نمیمونه برطفلی 

من ک هنوز حرفای سال پیشو میشنوم تنم ب لرز میاد 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
:)))))🤍 همینارو ننه باباها ببینن چقدر بیچاره بچه رو اذیت کنن وای خدا دیگ روز و شب نمیمونه برطفلی ...

حالا انگار من چه ترازی اوردم 😑😑 پسرعموم تراز اردیبهشتش شده ۱۲۴۰۰ خل من وقتی ۹۵۰۰ خودمو میبینم حق دارم یکم شک کنم دیگه 

و اینکه اون نمرات نهایی رو گفتم بخاطر این بود که بپرسم بنظرتون ایا در حدی هست که اون ۹۵۰۰ رو جبران کنه یکم بکشونتش بالاتر  وگرنه چرا باید توی این سابت که کسی منو نمیشناسه بیام دروغ بگمم