2777
2789

اتفاقا سوال منم هست

من تعریف محب یاس رو خیلی شنیدم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزن بيمارستان سيد الشهدا زايمان كردم خوب بود اما ماما خصوصي داشتم دوتا ماما خصوصي عستت اونجا كع خيلي خوبن يكي خانن انصاري يكي هم خانم خوشنويس خيلي به بيمارشون مي رسن اين دوتا ماما وباتجربن 

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
اتفاقا سوال منم هست من تعریف محب یاس رو خیلی شنیدم

خيلى خوبه من دوسال پيش زايمان كردم البته سزارين بيمارستان خيلى تميزيه پرسنلش عالين مهربون خوش اخلاق

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

محب یاس عالیه. من خودم مجردم اما از اقواممون چند نفر اونجا زایمان کردن راضی بودن. اونجا بار اول که میری برای کارایی مثل سونو یا کارایی به غیر  از زایمان شاید از برخوردشون تعجب کنی همه دارن عجله ای و با کم توجهی به مراجع کاراشون رو انجام میدن اما تو بخش زایمانش دکترا روی خانمی که زایمان کرده خیلی توجه دارن و رسیدگی میکنن.

عزيزن بيمارستان سيد الشهدا زايمان كردم خوب بود اما ماما خصوصي داشتم دوتا ماما خصوصي عستت اونجا كع خي ...

گلم هزینه ماما خصوصی چه قدرشد؟بعد قبول می کنند بیمارستان دیگه ای بیان؟

محب یاس عالیه. من خودم مجردم اما از اقواممون چند نفر اونجا زایمان کردن راضی بودن. اونجا بار اول که م ...

خیلی ممنون عزیزم خودمم تعریف اونجاروزیاد شنیدم اما میگن کادرش بداخلاق هستن حالا دیگه نمیدونم چه قدرواقعیت داره

گلم هزینه ماما خصوصی چه قدرشد؟بعد قبول می کنند بیمارستان دیگه ای بیان؟

هزينش زياد نيست بيمارستان ديگه فکر نکنم الان دقیقا نمی دونم هزینه دستمزدشون چقدر اما فکر نکنم بیشتر از 300باشه

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
خیلی ممنون عزیزم خودمم تعریف اونجاروزیاد شنیدم اما میگن کادرش بداخلاق هستن حالا دیگه نمیدونم چه قدرو ...

بد اخلاق که نه تا حدودی جدی هستن و چون سرشون شلوغه باید کاراشون رو تند تند انجام بدن اما کارشون عالیه دکتراشون هم همه باتجربه اند.

محب یاس عالیه. من خودم مجردم اما از اقواممون چند نفر اونجا زایمان کردن راضی بودن. اونجا بار اول که م ...

بله عاليه من زايمان سختى داشتم هفته ٣٧ رفتم تكوناى بچم كم شده بود آخريا مشكل فشارم پيدا كرده بودم شبى كه رفتم صداى قلبش و چك كنم فشارم رفته بود بالا ديگه نذاشتن از بيمارستان برم بيرون با اينكه ميگفتن تخت كم داريم هركارى كردم دكتر اجازه نداد گفت بچت رسيده همه چيشم خوبه ميخوام دنيا بيارمش از اينجا برى بيرون معلوم نيست چه بلايى سرت بياد

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی