monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 عنوان خونه وجهیزیه 248 بازدید | 17 پست سلام بنظرتون خونه پرده خورنباشه زشته؟من تازه عروسم هرچی گشتم خونه پرده خورد پیدانمیکنم چندماهه میگردم نیست ک نیست یاباشن هم قیمتا بالاس چون متراژشون بالای صد هست🥲تو متراژ ۸۰.۹۰پیدانکردیم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/05/13 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 پرده خور یعنی چی پنجره ندارن کلا نه پنجرش تو سالن نیست تو اشپزخونس اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 37491 یعنی چی پرده خور؟ خیلی خونه ها آشپزخونه پنجره داره دیگه پذیرایی نداره مشکلیم نیست. برای تازه عروس مهمه خونه تمیز باشه تا حد امکان نوساز، خوشبخت باشین
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1703 نه خوبه چرا بد باشه ، خونه یکی از فامیلامون اینجوری ،خیلی هم قشگه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 یعنی چی پرده خور؟ خیلی خونه ها آشپزخونه پنجره داره دیگه پذیرایی نداره مشکلیم نیست. برای تازه عروس مه ... نو سازن ولی حس میکنم سالن پرده خور شیکتره اشپزخونه فقط پنجره دارن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نیلایییئییئی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 12112 نه پنجرش تو سالن نیست تو اشپزخونس علاوه بر زشتی کلا خونه تو تابستون مثل بخار میشه بشدت گرم من خودم همچین خونه ای نشستم مثل زندان بود اشتباه منو نکن
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 اگه خونه روشن که بهترمیشه چید سالنش پرده خورنیست پنجره تو اشپزخونس اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 نه خوبه چرا بد باشه ، خونه یکی از فامیلامون اینجوری ،خیلی هم قشگه 🥲سالنش پنجره نداره خیلی دلم میخاد پرده خورباشه امانیست اصلا دلم نیست بدون پرده😥همشون تو. اشپزخونه پنجره دارن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 علاوه بر زشتی کلا خونه تو تابستون مثل بخار میشه بشدت گرم من خودم همچین خونه ای نشستم مثل زندان بود ا ... سالن پرده خورنیست؟؟خیلی دلم میخاد پرده خورباشه سالنم اماهمشون تو اشپزخونس😥خونه پرده. خور یه زیبایی دیگه داره بنظرم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1703 🥲سالنش پنجره نداره خیلی دلم میخاد پرده خورباشه امانیست اصلا دلم نیست بدون پرده😥همشون تو. اشپزخونه ... مهم نیست که اینجوری داری اذیت میکنی خودتو ،مهم تمیز وشیک بودنه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6243 مهم نیست که اینجوری داری اذیت میکنی خودتو ،مهم تمیز وشیک بودنه تمیزن کلیدنخوردن ولی خیلی برام مهمه نمیدونم چه کنم🥲واقعا نامیدشدم فک نکنم پیداکنم سالن پرده خور اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
گیسو_گیسو_گیسو عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5105 تمیزن کلیدنخوردن ولی خیلی برام مهمه نمیدونم چه کنم🥲واقعا نامیدشدم فک نکنم پیداکنم سالن پرده خور کدام شهر؟
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1703 تمیزن کلیدنخوردن ولی خیلی برام مهمه نمیدونم چه کنم🥲واقعا نامیدشدم فک نکنم پیداکنم سالن پرده خور به نظرم اصلا مهم نیست اهمیت نده ،انشالله هرجور دوست داری پیداکنی، خوشبخت بشی عزیزم