2777
2789
عنوان

خونه وجهیزیه

248 بازدید | 17 پست

سلام بنظرتون خونه پرده خورنباشه زشته؟

من تازه عروسم هرچی گشتم خونه پرده خورد پیدانمیکنم چندماهه میگردم نیست ک نیست یاباشن هم قیمتا بالاس چون متراژشون بالای صد هست🥲تو متراژ ۸۰.۹۰پیدانکردیم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی پرده خور؟ خیلی خونه ها آشپزخونه پنجره داره دیگه پذیرایی نداره مشکلیم نیست. برای تازه عروس مه ...

نو سازن ولی حس میکنم سالن پرده خور شیکتره اشپزخونه فقط پنجره دارن 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نه خوبه چرا بد باشه ، خونه یکی از فامیلامون اینجوری ،خیلی هم قشگه

🥲سالنش پنجره نداره خیلی دلم میخاد پرده خورباشه امانیست اصلا دلم نیست بدون پرده😥

همشون تو. اشپزخونه پنجره دارن

علاوه بر زشتی کلا خونه تو تابستون مثل بخار میشه بشدت گرم من خودم همچین خونه ای نشستم مثل زندان بود ا ...

سالن پرده خورنیست؟؟

خیلی دلم میخاد پرده خورباشه سالنم اماهمشون تو اشپزخونس😥خونه پرده. خور یه زیبایی دیگه داره بنظرم

مهم نیست که اینجوری داری اذیت میکنی خودتو ،مهم تمیز وشیک بودنه

تمیزن کلیدنخوردن ولی خیلی برام مهمه نمیدونم چه کنم🥲

واقعا نامیدشدم فک نکنم پیداکنم سالن پرده خور

تمیزن کلیدنخوردن ولی خیلی برام مهمه نمیدونم چه کنم🥲واقعا نامیدشدم فک نکنم پیداکنم سالن پرده خور

به نظرم اصلا مهم نیست اهمیت نده ،انشالله هرجور دوست داری پیداکنی، خوشبخت بشی عزیزم