95 مدیر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 عنوان بچه ها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست من با یه دختر مجازی دوست شدم از کشوردیگه بعد بهم میگه بیاتو کسب و کار شروع کن روزی یه میلیون درآمدشه بدون سرمایه سایت کسب وکاره مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 1403/05/13 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 حواست باشه کلاهبرداری نباشه چه جوری وقتی پولی نمیزارم چطورمیتونه کلاهبرداری کنه مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
fairy_green عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2197 چرامگه ازشماره میشه کاری کرد فک کنم میشه باید بپرسی ...
auhayyy عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7294 چه جوری وقتی پولی نمیزارم چطورمیتونه کلاهبرداری کنه میدونم منظورم اینه یه وقت شماره کارتی چیزی نگیرن که مثلا بخام پول واریز کنن
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 میدونم منظورم اینه یه وقت شماره کارتی چیزی نگیرن که مثلا بخام پول واریز کنن اره دیگه یه شماره کارت باید داشته باشم اما میخوام اون کارتم که خالیه بدم مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 میدونم منظورم اینه یه وقت شماره کارتی چیزی نگیرن که مثلا بخام پول واریز کنن چون مثلا تویه روز وقتی سفارش میگیرم یه تومن باید بهم سودبده خودش پورسانت میگیره مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
auhayyy عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7294 چون مثلا تویه روز وقتی سفارش میگیرم یه تومن باید بهم سودبده خودش پورسانت میگیره چی بگم من این چیزارو ریسک نمیکنم
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2782 چی بگم من این چیزارو ریسک نمیکنم فقط یه سوال ببین این کار کسب وکار اینترنتیه یعنی کسی اینجوری پول درنمیاره مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
auhayyy عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7294 فقط یه سوال ببین این کار کسب وکار اینترنتیه یعنی کسی اینجوری پول درنمیاره الان که دارم از همستر و چیزای دیگ پول درمیان