2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه پیج طلا فروشی دیدم نوشته بود الان وقت خرید طلاست

تدجه نکن. من طلا رو ۳۸۰۰ بود رفتم طلافروشی انقد رو مخم راه زفت ک اره طلا ب ۵ تومنم میکشه و بخرید و اینها همین ک خریدم طلا اومد رو ۳۳۰۰ میسوختما  در عرض یک هفته. 

طلا برای سرمایه گذاری طولانی مدت  باید باشه اگه سود میخوای اگه برای خرید و فروش باید نوسان گیری یاد بگیری یا صندوق طلا بخری اما اگه میخوای بدونی چی میشه احتمالا به ۴۰۰۰تومت هم میرسه بخصوص بعد انتخابات آمریکا بالا تر هم میره 

جدا ؟ تا کی ؟ چقدر

دلار ساعاتی پیش ۶۳ رو رد کرد فردا بازار میترکه طلا میره رو ۳۶۰۰ شایدم بیشتر ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تدجه نکن. من طلا رو ۳۸۰۰ بود رفتم طلافروشی انقد رو مخم راه زفت ک اره طلا ب ۵ تومنم میکشه و بخرید و ا ...

وای چه دلی داری خیلی سخته، به خدا منم موندم که بالاتر میره یا نه ...

تدجه نکن. من طلا رو ۳۸۰۰ بود رفتم طلافروشی انقد رو مخم راه زفت ک اره طلا ب ۵ تومنم میکشه و بخرید و ا ...

خب اگه نمیخوای زود بفروشی دیگه زیاد ناراحت نباش برا سرمایه گذرای بلند مدت خوبه 

وای چه دلی داری خیلی سخته، به خدا منم موندم که بالاتر میره یا نه ...

واقعا. بعد فکر کن وقتی طلا میخری رو هر گرم طلا  نزدیک به ۱ تومن بیشتر میدی. ینی مثلا مت گرمی ۳۸۰۰ خریدم . هر گرم طلا پام ۵ تومن درومد با سود و اینها بهد بخام بفروشم چقدر ضرر کرم. طلا تو بلند مدت سرمایس

خب اگه نمیخوای زود بفروشی دیگه زیاد ناراحت نباش برا سرمایه گذرای بلند مدت خوبه

متاسفانه  پولشو میخاستم زیاد کنم با خرید طلا برا خرید ی جیزی. حالا ک اومده پایین همسرم میگه اصلا فکر فروش نباش