2777
2789
عنوان

به نظرتون چیه

71 بازدید | 5 پست

من بابام از زمانی که یادم میاد یسری داروهایی مصرف میکرده و یسری قرص های متادون و ترامادون که یبار از یه تبلیغی متوجه شدم که در واقع ماده ی مخدر هستش 

بابام اعتیاد نداره و این قرصی که میگم خیلی مصرف نداره و از یجایی که رو تابلوش زده درمان سوء مصرف مواد اینها رو تهیه میکنه 

و هر چی هم از مامانم از بچگی میپرسیدم چیه یه مدت میگفت بخاطر قندشه در صورتی که بابام قند نداره یه مدتم میگفت که بخاطر مریضیشه و من هرگز نفهمیدم اون مریضیش چیه 

حالا به نظر شما با توجه به چیزهایی که گفتم چه چیزی میتونه باشه یعنی بابام اعتیاد داره ؟

خیلی ذهنم درگیره واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اعتیاد به کشیدن مواد نداره 

احتمالا کنترل شده است 

من کسیو دیدم که قبلا اعتیاد داشته ترک کرده ولی چون از لحاظ فکری خیلی بهش تلقین شده همچنان به مراکز ترک اعتیاد میره و قرص های ضعیف تر از متادون مثل ب ۲ رو با دوز یک چهارمش مصرف میکنه چون فکرش اذیتش میکنه و برای اینک این اذیت نباشه اینکارو میکنن یه روش کنترل شده