2777
2789
عنوان

یه سوال بپرسم

63 بازدید | 11 پست

من قبلاً دو پسر گرفتم و خودش و رفیقش بهم تجاوز کردن حالا بعضی وقتا دوست ندارم تنها باشم ولی نمیخوام دوباره اون اتفاق بیوفته اگه با آدم خوبی دوست بشم تو انتخابم دقت کنم بازم ممکنه اون اتفاق دوباره برام بیوفته؟ چون دوست ندارم اون اتفاق تکرار بشه اگه با پسر خوبی دوست بشم واین بار دقت کنم بازم ممکنه اون اتفاق بیوفته؟

سام و مهربان عشقن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن متاسفم برای این تجربه تلخی که گذروندی عزیزم . مطمن باش کارمای این کارشون خیلی بد برمیگرده بهش ...

خواهرم مادرم دوستام همه بهم طعنه زدن رفیقم باهام قطع رابطه کرد انگاری که خودم دوست داشتم این اتفاق افتاده  تجاوز از اسمش معلومه

سام و مهربان عشقن
خواهرم مادرم دوستام همه بهم طعنه زدن رفیقم باهام قطع رابطه کرد انگاری که خودم دوست داشتم این اتفاق ا ...

متاسفانه تو جامعه ی ما تربیت و فرهنگ درستی برای برخورد با یه شخص قربانی وجود نداره . میتونم بفهمم که چه روزای سختیو گذروندی. پناهت خدا باشه عزیزم همه چی درست میشه

اگر هنوز بابت اون اتفاقی که برات افتاده اذیت میشی حتما پیش یه تراپیست برو 

و در مورد سوالتم اینو بگم که پسرای عوضی خیلی خیلی زیادن ولی هنوز پیدا میشن کسایی که اصالت و فرهنگ دارن

خیلی باید مراقبت کنی . خیلی تو انتخابت دقت کن خیلی وقت بزار ک بشناسیش بعد قرار بزارین و قرارتونم تو ی جای عمومی بزارین ک دیگاین تجربه ی تلخ برات تکرار نشه