2777
2789
عنوان

ورم داخل بینی بعد عمل

4004 بازدید | 22 پست

سلام خوبین شما شبتون بخیر 

من دماغمو عمل کردم ولی داخل سمت چپ دماغم وقتی چراغ میندازم انتهای حفرش انگار ملتهب شده ورم کرده که جلوی تنفس از سوراخ سمت چپ دماغمو گرفته 

کسی تجربشو داشته؟میتونین اگه اطلاعی داشتین راهنماییم کنین لطفا چون من تهران عمل کردم سختمه اینهمه راهو باز برم♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورمه خوب میشه به من گفت با گوش پاک تتراسایکلین بزن توش فعلا که دارم میزنم

حقیقتش این بار عمل ترمیمی انجام دادم چون انحراف دماغم یخورده برگشته بود. یسال پیش اینموقع عمل کرده بودم و از همون موقع اینطوری بود سمت چپش. الان چند تا تاپیک داشتم میدیدم گفتن شاید خونریزی داخلی داشته که باید دکتر تخلیه کنه. به انحراف بستگی نداره چون صدرصد رفع شده و سمتی که انحراف داشت کامل میتونم نفس بکشم

من جلوی بینیم از داخل انگار یکم گوشت اضافه اورده که دکتر گفت جای بخیه اس عادیه اونم. تنفسمو سخت کرده ...

نه واسه من وسط حفره دماغمه 

منم دماغم برش خارجی نداشته که بخیه داشته باشه یعنی ازین بابت راحتم 

منم دقیقا این مشکلو دارم شما بهتر شدی؟ چیکار کردی؟

عزیزم من رفتم پیش دکترم. چک کرد گفت شاخک های دماغم ورم داره و بمرور زمان میخوابه. نه اگه اون ورمه رو تیغه بینی باشه هماتومه. برو تو گوگل هردورو چک کن ببین کدومه. هماتوم ورم روی تیغه بینیه که خون جمع میشه و باید تخلیه بشه.واسه من شاخک های بینی بود. فرقشو میگم باید بزنی گوگل تا بفهمی چیه. یکی دو هفته قطره بتامتازون زدم من توام بزن. اگه دیدی فرق نکرد قطره رینوسالتین بزن این واسه من خیلی جوابه. ولی سعی کن زیاد نزنی چون اعتیاد اوره. منظورم همه قطره هاست. اگه عادت کنی باید همیشه پیشت نگه داری. سعی کن روزی یبار بزنی یه هفته بعدش کمش کن در حد هفته ای دوبار

عزیزم، ورم شاخک شما درست شد؟

نه زیاد عزیزم. من چون سینوزیت دارم و عادت دارم خوراکیای سرد بخورم هی سینوسام مشکل ایجاد میکنن و در نتیجه شاخکای دماغمم زیاد خوب نشده🤣با سرم میگذرونم روزمو

نه زیاد عزیزم. من چون سینوزیت دارم و عادت دارم خوراکیای سرد بخورم هی سینوسام مشکل ایجاد میکنن و در ن ...

عزیزم من انتهای بینی 

سمنت چپم

از داخل برامده شده

بنظرت از چیه؟

۷ ماهه عمل کردم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
عزیزم من انتهای بینی سمنت چپماز داخل برامده شدهبنظرت از چیه؟۷ ماهه عمل کردم

عزیزم اگه اون برامدگی داخل بینی روی تیغه بینیت باشه که هماتومه و حتما باید دکترت مشاهده کنه چون خطرناکه. نه اگه روی تیغه بینیت نبود و مثل من بود اون ورم شاخک بینی هستش که به مرور زمان خودش خوب میشه.باید هروز 2 3 بار با سرم شستشو بدیش.اگه جلوی تنفست رو میگیره یدونه قطره رینوسالتین بگیر از داروخونه خودشون میگن چطور مصرف کنی من خودم استفاده کردم بهتر شده

عزیزم من رفتم پیش دکترم. چک کرد گفت شاخک های دماغم ورم داره و بمرور زمان میخوابه. نه اگه اون ورمه رو ...

سلام عزیزم خوبی؟ شاخک بینی شما خوب شد‌؟ منم ۴ ماهه عمل کردم شاخک بینیم متورم شده یه مقداری دکترم گفت باید صبر کنم خوب بشه 

عزیزم اگه اون برامدگی داخل بینی روی تیغه بینیت باشه که هماتومه و حتما باید دکترت مشاهده کنه چون خطرن ...

یعنی. خودش خوب میشه؟

من خیلی میترسم خوب نشه دارم سکته میکنم از استرس 

جلو تنفسمو نگرفته ها فقط احساس سنگینی و پر بودن میکنم دکترم به من گفت اصلا چیزه خاصی نیست حتی انقدر سره من قاطی کرده بود برگشت گفت بیا برات آندوسکوپی کنم که ببینی چیزه خاصی نیست 

من عمل انحراف هم داشتم اخه یعنی خودم نمیدونستم انحراف دارم انحراف از داخل داشتم که دکترم حین عمل اونم برام درست کرده یک ماهه اول عمل عالی بودم یهو بعدش اینجوری شدم 

سلام عزیزم خوبی؟ شاخک بینی شما خوب شد‌؟ منم ۴ ماهه عمل کردم شاخک بینیم متورم شده یه مقداری دکترم گفت ...

مرسی عزیزم. والا راستشو بخوای این یه مورد خیلی به مراقبت نیاز داره. من شخصا چون سینوزیت دارم با یه کوچولو هوا خوردن و وزش باد سرد به صورتم فوری شاخکای دماغم ورم میکنن. و وقتایی هم که مراقبم رفع میشه. و اینکه حتما یادت باشه تموم این قطره ها اعتیاد آورن یعنی یه مدت که استفاده کنی مشکلتو رفع میکنن خب ولی بعد که کنار گذاشتی باز بهش نیاز داری تا مثلا دماغتو از کیپی دراره. من قطره رینو سالتین میزنم. اوایل یک هفته روزی دو بار دماغمو شستشو دادم بعد این قطره رو زدم و بعد اینکه جذب شد با قطره روغن کنجد چربش کردم. بعد هفته بعد روزی یبار. هفته بعدش مثلا دوروز یبار. هفته های بعدش 4 روز یبار و کم کم کلن قطعش کردم چون بشدت اعتیاد اورن. 

یعنی. خودش خوب میشه؟من خیلی میترسم خوب نشه دارم سکته میکنم از استرس جلو تنفسمو نگرفته ها فقط احساس س ...

خب عزیزم جراحی منم بیشتر جنبه درمانی داشت یعنی انحراف شدید داشت دماغم. دکتر از نزدیک مشاهده کرد گفت که ورم شاخکای دماغه؟ اگه این باشه که اره به مرور زمان اوکی میشه. ولی اگه هماتوم باشه نه خودش خوب نمیشه باید تخلیه شه