2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم😭

407 بازدید | 11 پست

بچه ها الان گوشیش دستم بود رفتم اینستا میخواستم اسم پیج ارایشگاهی رو بزنم بیارع برام یهو دیدم قسمتی ک سرچ میکنی پیج هارو بیارع برات اسمشو نمیدونم کجاس اونجا پیجایی که قبلاً سرچ میکنی ام میاره بالا اونجا دیدم انگلیسی یچیزی سرچ کرده بود دقت نکردم چی نوشته انقد حالم بد شد بعد داخل پیجع پرش یود فیلم زنای لخ.ت س.ک..ی 😭😭😭😭 بچه ها حالم بده ادعاش میشه پاکه نگا این چیزا نمیکنه نفسم بالا نمیاد بهش گفتم این چیه گف نمیدونم اصن چرا دست گوشیم میزنی و می‌خواست  میوه ای ک دستش بودو پرت کنه سمتم اومدم تو اتاق بچه ها نفسم بالانمیاد من یبار قبلا بابام ب مامانم خیانت کردخیلی اذیت شدیم هنوز بهش فکر میکنم گریه میکنم نکنه اینم خوشش بیاد از این چیزا قبلا اینجوری نبود ی رفیقی دارع با اینکه متاهله اما همش خوشش میاد از این چیزا میترسم اینم مث خودشون کرده باشن 😞 میدونم تمام فضای مجازی پرع از این چیزا اما اینکه خودش سرچ کرده براش بیاره عذابم میده😭 یبارم نامزد بودیم داخل سابقه گوگلش دیدم سرچ کرده بود فیلمای..... 🥺تازع ازدواج کردم بچه ها چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست میترسم هوس باز شه نمیدونم چیکار کنم😭

بگو این کارت اذیتم می کنه

مگه تو رابطه مون چی برات کم گذاشتم 

خب ازش بپرس 

و اینکه بهش بگو نذار ب خاطر ی همچین چیزایی زندگیمون خراب بشه

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگو این کارت اذیتم می کنهمگه تو رابطه مون چی برات کم گذاشتم خب ازش بپرس و اینکه بهش بگو نذار ب خاطر ...

ادم حرف زدن نیست خودمم واقعاتعریف از خود نباشه اندانم خوبع خودشم راضیه از رابطه هامون اما چراااا😭😭😭 حتی ب من میگفت حتما خودت زدی بعد بیام باهاش صحبت کنم 😭 من فقط بخاطر این انتخابش کردم ک پاکع مثلا کثافت اشغال😭 ببینم چ کارای دیگه ای کردع من بدبخت ساده ندیدم 

عادیه هنشون یکبار رو سرچ کردن

اخه چرامثلا  موقعه نامزدیمون گفتم عب ندارع مجرد بوده و... الان چی الان ک من هستم بعد خوده اکسپلورر پرشه اگه از سر کنجکاوی بود از اونجا میدید چرا سرچ کرده ینی انقد مهم بوده براش😞🥲

ادم حرف زدن نیست خودمم واقعاتعریف از خود نباشه اندانم خوبع خودشم راضیه از رابطه هامون اما چراااا😭😭 ...

اینقد خودتو اذيت نکن پیش میاد 

من اطرافم خیلی دیدم مثلا دخترداییم دقیقا مثل تو شده بود

رفت ب شوهرش گفت خیلی ناراحتم کردی و..

فرداش شوهرش رفت ازش معذرت خواست آشتی کردن

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
اینقد خودتو اذيت نکن پیش میاد من اطرافم خیلی دیدم مثلا دخترداییم دقیقا مثل تو شده بودرفت ب شوهرش گفت ...

حالم ازش بهم میخوره از ی طرفم نمیتونم جدا شم ازش نمیدونم چیکار کنم اصن الانم بیخیال نشسته دارع میوه میخوره اصن براش مهم نیست

حالم ازش بهم میخوره از ی طرفم نمیتونم جدا شم ازش نمیدونم چیکار کنم اصن الانم بیخیال نشسته دارع میوه ...

بعضیا از روی استرس و... زیاد غذا و میوه و.. میخورن

اخه چرامثلا موقعه نامزدیمون گفتم عب ندارع مجرد بوده و... الان چی الان ک من هستم بعد خوده اکسپلورر پ ...

از رو کنجکاوی میبیننن حساس نباش بیخودی خودتو ناراحت میکنی حساسیت نشون بدی بدتره یواشکی،بیشتر میبینه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

ببین عزیزن حساس نباش

من خودم هیچ وقت ب شوهرم خیانت نکردم و نمیکنم ولی بعضی وقتا دلم میخواد نگا اینجور فیلما کنم

یا شوهرمم وقتایی ک از هم دوریم بعضی وقتا نگا میکنه

خودمم هم از سررررر کنجکاوی نگاه میکنم

ولی دلیل نمیشه بگی خرابکاره

من شوهرمم ن ادم هیزیه ن بدکاری ب قول خودش از سر کنجکاوی نگا میکنه

از رو کنجکاوی میبیننن حساس نباش بیخودی خودتو ناراحت میکنی حساسیت نشون بدی بدتره یواشکی،بیشتر میبینه

اره بابا از کنجکاویه

والا همه مردا نگا اینجور فیلما میکنن

دلیل نمیشه بگی طرف بدکاره

اگ دیدی واقعا خیانت کرد رفت با یکی اونموقع برو جدا شو