2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدامنودعاکن انشاالله حاجت رواشی دعام کن زندگیم درست بشه شوهرم اشتی کنه طلاق نگیرم بچه هام اواره نشن 😭😭😭زنای هرزه اززندگیم برن ❤️❤️🙏🙏🙏

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

چقد دلم حرم میخواد...دعام کن مشکلم حل بشه🥺🥺

ایشالا خدا حاجت دلتو بده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

وای دلم پر کشید❤️❤️

التماس دعا قشنگم

ان شا‌الله حاجاتت برآورده به خیر بشه 💖

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

خیلی التماس دعا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

واااای تروخدااا از ته دلتت از صمیم قلبت سلام منو به اقا برسون بگو محتاج نگاهشم اسمم فاطمس دعاکن بچمو صحیح و سالم بغل بگیرم و سزارین بشم و خودمم اذیت نشم . دوتا بیماری بهشون مشکوکم دعاکن اصلا و ابدا مبتلا نشده باشم و بخیر بگذره.شوهرم عاشق منو زندگیمون باشه همیشه و دست از وابستگی ب خانوادش برداره. بحثی که الان باعث دلخوری شوهرم از پدرم هست تموم بشه و شوهرم بیخیال بشه و بخیر و خوشی بگذره . خانوادم و خودمون همیشه صحیح و سالم و پر روزی باشیم تروخدا خواهرانه دعاکن واسم

تورو خدا خواهش میکنم میشه برای من و مادرم و داداشم دعا کنی؟ پدرم خیلی اذیت مون میکنه، خواهش میکنم شما به امام رضا بگین شاید صدامو بشنوه😔😔😔😔

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

😭😭😭

از خیلی وقته نیومدم آقا حرمت 😭😭

تو رو به حق جوادت کسی رو دست خالی از حرمت برنگردون😭

التماس دعا اسی جان💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)