2777
2789
عنوان

عجب گیری کردم اه جاریم

848 بازدید | 55 پست

جاریم با خانواده شوهرم زندگی میکنه من طبقه بالاشونم و کاملا جدا و مستقل 

جاریم و شوهرش خیلی باهم دعوا کتک کاری دارن واسه همین خانواده شوهر بهش ترحم میکنن وهمه کار واسش میکنن و شوهرش میبینه همه کار میکنن واسش اونم راحت شده یجورایی 

جاریم به هییییچ عنوان نمیزاره بزادر شوهرم بهم یه سلامی حتی بده و عین دشمن از کتارم رد میشه  شوهرش ولی خودش با شوهرم شوخی و صحبت داره 

هرردچی به شوهرم میگم چرا داداشت با من قهره تو با زنش میگی میخندی میگه داداشم خودش نمیخاد بات حرف بزنه زنش بدبخت و... 

حالا  علاوه بر اینا خانواده شوهرم اگ جاریم خواست جایی بره یا مدر شوهرم اونو میرسونه یا به شوهرم میگن اونو ببره من خوشم نمیاد چون جاریم خیلی سبکه  

الانم ده روز جدا میخوابیم و اقا قهره چطور میگی با زن داداشت شوخی نکن . تازه هم جاریم ب پدر شوهرم گف فردا میخام برم خونه ابجیم پدرشوهرم برکشت گف من فردا کار دارم احمد(شوهرمن) ترو میرسونه 

جالبه جاریم و شوهرش باهم میرن پارک رستوران خرید مسافرت ولی واسه کاری چیزی باشه میگن شوهرش بده ما میرسونیمش 

اگه بده چطور واسه تفریح میرن باهم 

ولی این خودشو راحت کرده زنشم از خداشه با شوهرم بزه بیرون ک حرصم بده 

الان ما قهریم چطور بش بگم اونو نبره فردا؟؟

با شوهرم عحییییب تفاهم داشتیم از وقتی مسئولیت جاریم افتاده رو دوش شوهرم هرروز دعوا و قهر داریم اونم اخلاقش عوض شده و بم میگه غلط کردی دخالت میکنی و برمیگرده سر لجم با حاری بیشتر شوخی میکنه 

.

عزیزدلم حساس اش کردی شوهرت رو که باید با سیاست جلو بری وگرنه زندگیت رو مخصوصا که جاریت هم معلومه فهمیدی روش حساسی برات جهنم میشه

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز بحث این جاری شروع شده خدا هرچی جاری  زندگی تلخ کن از رو زمین محو کنه 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

عزیزدلم حساس اش کردی شوهرت رو که باید با سیاست جلو بری وگرنه زندگیت رو مخصوصا که جاریت هم معلومه فهم ...

چیکار کنم واقعا با هرروشی رفتم جلو فایده نداشته 

قبلا بم میگف باش حرف نمیزنم بعد ظبط صدا گذاشتم دیدم پشت سرم باهاش شوخی میکنه میخنده جلو من جوابشو نمیده 

حالام که علنن میگه ب تو ربطی نداره 

.

باورتون میشه تو دعواشون میاد در میزنه شوهرم میکشه هی میگه داداش ببین چطور منو میزنه 

داداش تو زنتو میزنی؟

داداش این گوشیش رمز داره 

اخه ب ما چههههه پس وقت خوشیات خوبه 

بلدی بیای پزشو ب من بدی

.
چیکار کنم واقعا با هرروشی رفتم جلو فایده نداشته قبلا بم میگف باش حرف نمیزنم بعد ظبط صدا گذاشتم دیدم ...

ببین مبدونم چی حسی داری من همین حس رو دوساله با جوم ذره ذره تحمل کردم و هنوز که هنوزه حساسم ولی 

من دیدم هرچی من از اون پیش همسرم بد میگم من دارم خورم رو خراب و بده میکنم دیگه ۳ ماهی میشه هیچی نگفتم و همسرم خودش الان میاد ازش حرف میزنه که اره حسود هست چطوره و......

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
خب توام میبینی شوهرت لجبازه اونطوری نگو بهش که بدتر لج کنه فردا توام به یه بهونه ای باهاشون برو بگو ...

رانندگی بلدم پدر شوهرم ماشینشو ب من نمیده فقط ب شوهرم میده 

‌من خونم جداست نمیدونم چ ساعتی میرن و اینکه مسیرش ب بازار نمیخوره میفهمن از حرصم رفتم شوهرم هم کاسبیه قراره مغازشو رب ساعت ببنده اونو برسونه نمیبره خرید 

شوهر خانم هم خواب میمونه 

.
ببین مبدونم چی حسی داری من همین حس رو دوساله با جوم ذره ذره تحمل کردم و هنوز که هنوزه حساسم ولی من د ...

باور کن من ۵سال این حسو دارم شوهرم اصلا عوض نشده 

اتفاقا یه ۴ماهیه اصلا بدشو نمیگفتم یهو دیدم شوهرم علنی منو بیخیال شده تو جمع همش دنبال اونه اصلا یادش رفت ک باید حریم نگه داره حای شوخی جسمی هم داشت میکرد یهو ب خودم اومدم گفتم این تا هرروز یاد آوری نکنم بدار میشه 

.
باورتون میشه تو دعواشون میاد در میزنه شوهرم میکشه هی میگه داداش ببین چطور منو میزنه داداش تو زنتو می ...

اینطوری بهت بگم فهمیده حساسی روش و داده زندگی تورو مثل خودش میکنه

من سال اول که عقد بودیم جاریم همش میگفت همسرم اخلاقش بده پول نمیده لباس نمیخره لوازم ارایش نمبخره همش دعوا داریم باور میکنی بهش راه حل دادم شوهرش الان عاشقشه ولی منی که دوتا جاری هام  من النگوشون بودم یجوری داشتم دستی دستی شوهرم رو دور میکردم که من داشتم حسرت زندگی اونارو میخوردمه

ببین مبدونم چی حسی داری من همین حس رو دوساله با جوم ذره ذره تحمل کردم و هنوز که هنوزه حساسم ولی من د ...

باور کن من ۵سال این حسو دارم شوهرم اصلا عوض نشده 

اتفاقا یه ۴ماهیه اصلا بدشو نمیگفتم یهو دیدم شوهرم علنی منو بیخیال شده تو جمع همش دنبال اونه اصلا یادش رفت ک باید حریم نگه داره حای شوخی جسمی هم داشت میکرد یهو ب خودم اومدم گفتم این تا هرروز یاد آوری نکنم بدار میشه 

.

اسی دقیق شرایط منو داری البته من تموم شذ حاریم طلاق گرفت 

حتی مکان زندگی و دید شوهرهامون هم مث هم بود به شوهرم میگفتم این دورو هست و....  شوهرم میگفت تو بدی اون خوبه تو جنست خرابه بدبینی و...  تاااا اینکه گذشت و به چشم خودش دید

ماهم برادرا باید کارای اینو میکرذن شوهرش خواب بود ببر بیار پول بده و....  اصلا افتضاح 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗