2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستی ریمو کنی یکم وازلین بزن به مژه ها خودشون راحت کنده میشه و مژه هات آسیب نمیبینه

اخه اینجا دیدم وازلین زدن بدتر شده🥲🥲 میترسم بریزه.. شما تجربه داشتین

بخای نخای میریزه هر کاری کنی 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

همه ادما در ماه ریزش مژه دارن و طبیعیه اما بعد کاشت چون بعد چندهفته ریمو میشه همه مژه های ریخته شده رو باهم میبینن فکر میکنن ریزش گرفتن . البته کاشت یا اکستنشن بد و چسب نامرغوبم ریزش میاره . 

به هیچ عنوان نکن وازلین بزن رااحت جدا میشه

کاشت مژه غسل و وضو رو مشکل دار می‌کنه هاااا عزیزم

آخه مگه پرسید باطل میکنه یا ن؟ 

خوشتون میاد برید بالای ممبر   

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

همه ادما در ماه ریزش مژه دارن و طبیعیه اما بعد کاشت چون بعد چندهفته ریمو میشه همه مژه های ریخته شده ...

زودتر ریمو کنم بهتره نه؟ تا اینکه بذارم بعد به مدت خودش بریزه

همه مژه هام؟

والا من 1 ساله میکاشتم ،الان 1 هفتس برداشتم 

هیچی مژه ندارم تقویتی میزنم تا دربیاد

اخه اینجا دیدم وازلین زدن بدتر شده🥲🥲 میترسم بریزه.. شما تجربه داشتین

من ۱ بار تو عمر مژه کاشتم فرداش دیدم مژه ها یه چشمم جالبه جا شده و بد شده درصورتی که خیلی مواظب بودم دیگه با اکراه گفت بیا درستش کنم نرفتم وازلین زدم یکم موند چسبش وا داد و راحت مژه ها کنده شد، 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂