mahdokht1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2402 عنوان مادرشوهر🤢 185 بازدید | 6 پست در برابر حرفا و دروغای مادرشوهرتون که راجب ب خانوادتون ب بقیه میگه چ واکنشی دارین من خودم به دل میخرم و میسپرمشون به خدا🚶♀️چون وقتی میخام حرف بزنم نمیتونم انگار زبونم بسته میشهبا اینکه میسپارمشون به خدا بازم دلم آروم نمیگیره 1403/05/12 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کامیشا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 1074 منم همینطوری بودم ولی دیگه پرو شده بودن جوابشون میدادم شوهر هم هیچ حرفی نمیتونس بزنه تو روش وایسادم الان دیگه جرعت دارن حرف بزنن
mahdokht1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2402 منم همینطوری بودم ولی دیگه پرو شده بودن جوابشون میدادم شوهر هم هیچ حرفی نمیتونس بزنه تو روش وایسادم ... مادرشوهرمن مریضه هزارتا درد داره وقتی اذیتم میکنه سر نماز میگم خدایا هرکی میخاد باعث رنجش منو خانوادم بشه بدترش کن و بدتر میشه
کاربرگمنام۲ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1856 چرا باید بد خانوادتون رو بگن آخه من مادر شوهر و پدر شوهرم تا کمر جلو مامانم اینا خم میشن خیلی احترام میزارن بهشون پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم .
mahdokht1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2402 چرا باید بد خانوادتون رو بگن آخه من مادر شوهر و پدر شوهرم تا کمر جلو مامانم اینا خم میشن خیلی احترام ... از من ن خیلی چرت میگن چون خانواده من از لحاظ مالی و همچی ازشون جلوترنبعضی وقتا ی جوری حرف میزنن انگار خانوادم منو بزور دادن ب پسرشون ک خدا لعنتشون کنه یکسال التماس مارو میکردن تا جواب مثبت بدیم
مامان_کامیشا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 1074 مادرشوهرمن مریضه هزارتا درد داره وقتی اذیتم میکنه سر نماز میگم خدایا هرکی میخاد باعث رنجش منو خانواد ... مادرشوهر منم مریضه هر وعده کلی قرص میخوره هر روز هم درد جدید عمل جدید متاسفانه ادم نمیشن چن بار با شوهرم دعوام انداخته نفرینش کردم بلافاصه که دیدمش یا دستش تو گچ بود یا پاش یا نصف صورتش رفته بود
mahdokht1234 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 2402 مادرشوهر منم مریضه هر وعده کلی قرص میخوره هر روز هم درد جدید عمل جدید متاسفانه ادم نمیشن چن بار با ش ... خدا لعنتشون کنه منکه میسپرمش ب خدا