2789
دوست داره ولی انگار اشفتس یه چیزی ناراحتش کرده

قبول میشم امسال یه رشته خوب؟

دانشگاه میرم؟

اون دوستم داره؟بهم فکر میکنه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا چجوری اتفاقی میوفته ؟بع کراشم ک ربطی ندارع این اتفاق ؟

راستشو بخوای حس میکنم یکی از دوستای صمیمیت بهت خیانت میکنه 

اینها همش یه حسه ، درست نیست بهش تکیه کنی فقط حواستو جمع کنی کافیه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
این رابطه ک شروع نشده تموم شد ب نفع من تموم شد؟ ینی واقن درس فک میکردم اون آدم دروغگوییه؟ یامن زود ق ...

کار تو درست بود و چیزای خیلی خوبی تو راهه

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
کار تو درست بود و چیزای خیلی خوبی تو راهه

ابتدایی قبول میشم یا دبیری ؟

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
راستشو بخوای حس میکنم یکی از دوستای صمیمیت بهت خیانت میکنه اینها همش یه حسه ، درست نیست بهش تکیه کنی ...

ممنون عزیزم اشکال ندارع فقط بیشتر حس کن لطفا چجوری خیانتی یعنی از پشتم حرف میزنن؟یا یجور دیگه ؟وچرا ازم ناراحته ؟

هرچی حس می‌کنی بگو

راستشو بخوای حس میکنم یکی از دوستای صمیمیت بهت خیانت میکنه اینها همش یه حسه ، درست نیست بهش تکیه کنی ...

ویژگی عشقمو بگو پ

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

بنظرت کِی پیام میده؟

۳ تا ۷ روز یا ۳تا۷ هفته

حس میم بهم چیه؟ حکمم زده میشه؟

خوب ، بله

برا منم بگو لطفا امسال دیگه تنها نیستم تو مدرسه؟

بستگی داره 

اول باید خودت اروم کنی ، روحت اشفتس

حسش بهم چیه؟

از ۱۰ ، ۶.۵