2789
حس مثبتی داره بهت ولی ذهنش جای دیگسبه دوستات خیلی اعتماد نکن

این رابطه ک شروع نشده تموم شد ب نفع من تموم شد؟ ینی واقن درس فک میکردم اون آدم دروغگوییه؟ یامن زود قضاوت کردم؟ ب چ چشمی میخاس بام وارد رابطه شع

ب نظرت جنسیت تو راهی من چیه

فک میکنم پسر 

و فک میکنم بعدی دختره

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بپرسم؟طرف مقابلم پیام میده؟برمیگرده؟

البته که بپرس 

اگه سوالات زیاده میتونی درخواست بدی 

پیام میده ولی سرسنگینه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
میشه بگی حسش بهم چیه؟ پیام میده بهم؟

بله 

امسال ازدواج می‌کنم

۱.۵ سال دیگه احتمالش قوی تره 

خوشبخت بشی انشالله

زندگیم به طلاق میکشه؟شوهرم کی برمیگرده؟

انشالله که نه 

۳ تا ۴ هفته یا ۳تا۴ ماه دیگه

خدت از دهنت بشنوه مثلا بعد از چند وقت پیدا میشه؟

اخرای شهریور وعده سه 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

بله

ب هدفم میرسم؟🤍🍃

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"