2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشه عزیزم

خدا نکنه دوقلوی باشه😢

من بچه م کوچیکه ۱ سال و ۴ ماهشه

اینم واقعا نمیدونم با وجود ک.م که بعد بهش شک کردیم و قرص اورژانسی بعدش که کاملا سر وقت خورده شد چجوری بوجود اومد.

هنوز تو شک هستیم والا...

خدا نکنه دوقلوی باشه😢من بچه م کوچیکه ۱ سال و ۴ ماهشهاینم واقعا نمیدونم با وجود ک.م که بعد بهش شک کر ...

میگن قرص هارو دستکاری کردن جمعیت زیاد شه انشالله هر چی صلاحه پیش بیاد واست

شاید پوچه

یا دوقلوئه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

منم بی بی چک میزنم منفی..چند ماه پریود نشدم..میگم نکنه بی بی چکا دستکاری شده.البته غیر شکمم گنده شده ...

عزیزم برو دکتر شاید کیست داری خب

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یا خارج رحمی هست

یا چند قلو

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
منم بی بی چک میزنم منفی..چند ماه پریود نشدم..میگم نکنه بی بی چکا دستکاری شده.البته غیر شکمم گنده شده ...

نه والا من بی بی زدم در جا دو تا خط پررنگ افتاد ،سکته کردم اصلا

خب آدم کلا پریود نشه شکمش متورم میشه.برو دکتر امپول بنویسه پریود شی خلاص شی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792