2777
2789

قطعا مشکلات دارند، الکی هم اسم عشق و اینا اوردن بهانس، پسر متولد ۶۷، هنوز جوونه ولی دیگه اون شور و شوق دهه بیست زندگیش را نداره، یه استاد داشتیم میگفت اصلا اختلاف سنیتون زیاد نباشه، اون طرف قدمهاش را زیر بارون زده، جوونیش را کرده و ... خیلیییی اختلافه، کسی که اینجا ضرر میکنه قطعا دختره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا مشکلات دارند، الکی هم اسم عشق و اینا اوردن بهانس، پسر متولد ۶۷، هنوز جوونه ولی دیگه اون شور و ش ...

خیلی وابستم بهش چطور بزارمش کنار از بس بهم گفتن تفاوت سنیت زیاده خسته شدم

پس وابسته ای نه عاشث و فکر عمر تلف شدتو میکنی در حالی که سنی نداری و خیلییی وقت داری

نمیدونم حتی فرقشون چیه خیلی ب خاطرش اذیت شدمو جلو خانوادم وایسادم خیلییی بلا سرم اومد 

خیلی وابستم بهش چطور بزارمش کنار از بس بهم گفتن تفاوت سنیت زیاده خسته شدم

عزیزم به حرف دیگران گوش کن، یکی از فامیلهای ما ۱۲ سال اختلاف داشت، چه دختر شر و شوری هم بود، پیر شد، عصبی شد، حالا هم زده به اون درش.

زندگیت را تباه نکن، ما نه میشناسیمت نه ازدواج کنی چیزی از ما کم میشه ولی طبق تجربیات خودمون داریم میگیم.

بازم خودتون صلاح میدونید یکی از دوستام زود ۱۶ سال تفاوت سنی داشتن اوناهم خیلی همو دوست داشتن ولی خب ...

فکر نمیکنم بدون اون بتونم خیلی داره بهم سخت میگذره نمیدونم چطور تصمیم بگیرم

نمیدونم حتی فرقشون چیه خیلی ب خاطرش اذیت شدمو جلو خانوادم وایسادم خیلییی بلا سرم اومد

وقتی با یه نفر که تقریبا هم سن و سالته ازدواج کنی تفاوتشه میفهمی که این حست فقط وابستگی بوده و تمام

عزیزم به حرف دیگران گوش کن، یکی از فامیلهای ما ۱۲ سال اختلاف داشت، چه دختر شر و شوری هم بود، پیر شد، ...

تو فامیلامون اختلاف سنی زیاد داریم اکثرا ۱۲ و ۱۳ سال و بیشتر 

وقتی با یه نفر که تقریبا هم سن و سالته ازدواج کنی تفاوتشه میفهمی که این حست فقط وابستگی بوده و تمام

اصلا نمیتونم با ادم هم سن و سالم حرف بزنم حس میکنم بچه هستن و عقلشون نمیرسه حوصلمو سر میبرن هدفی ندارن بیکارن اعصابمو خورد میکنن

اولش خیلی سخته ولی فکراتو بکن جدایی سخته ولی بعضی موقع ها بهترین تصمیمه

۷ سال شب و روز اذیت شدم چقد اشک و گریه چقد خانوادم بلا سرم اوردن هنوزم ک هنوزه شرایط بدی دارم تو خانواده اعتماد ندارن بهم اجازه نمیدن برم بیرون شناسنامم قایم میکنن ازم بد نگاهم میکنن