هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 عنوان عکس محل کارم 😍🌿 452 بازدید | 15 پست سلام عشقا ❤️🌿من تو قنادی فروشنده امو حس خوبی به کارم دارمخواستم این تاپیکم یادگاری بمونه🙂اگه دیر ج دادم به بزرگی خودتون ببخشین مشتری میاد دستم بنده😘 1403/05/12 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7911 منم یه مدت تو قنادی کار کردم 😍 بعدشم رفتم خیلی جاهای دیگه ولی شیرین ترین کاری که تجربه کردم همین بود😍 🌕🌔🌓🌒🌑
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 همش شیرینی خامه ای بخور 😁 نه اتفاقا نمیخورم شاید هفته ای یکی دوتا😂
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 چقدر این قنادی اشناس واسم تهرانی؟ بله عزیزم🙂
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 منم یه مدت تو قنادی کار کردم 😍 بعدشم رفتم خیلی جاهای دیگه ولی شیرین ترین کاری که تجربه کردم همین بو ... واقعا همینه خیییییلی کار خوبیه بدون غر زدن صابکارلباسفروشی بودم همش استرس فروش بالا و پایین بازار رو داشتم
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7911 واقعا همینه خیییییلی کار خوبیه بدون غر زدن صابکارلباسفروشی بودم همش استرس فروش بالا و پایین بازار رو ... چه قدر شبیه منی تو😅منم فروشگاه لباس بودم تازه صندوقدار بودم اصلا رضایت نداشتم رستوران هم کار کردم اونجا هم خوب نبود به اندازه قنادی 🌕🌔🌓🌒🌑
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 چه قدر شبیه منی تو😅منم فروشگاه لباس بودم تازه صندوقدار بودم اصلا رضایت نداشتم رستوران هم کار کردم ا ... اره واقعا همینطوره منم دیگه قسم خوردم سمت کار دیگه ای نرمحالا صندوقداری که خوبه فروشنده لباس خییییلی بده دایم صابکار میاد حالتو میگیره منم ادم استرسی گفتم مریض میشم با این حجم استرسخداروشکر قنادی خیییییلی خوبه
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7911 نه گلم افسریه هستم❤️ اع نزدیک مایی من معروف ترین قنادی پیروزی بودم اگه گفتی اسمش چیه 😁چند تا هم هست تو پیروزی 🌕🌔🌓🌒🌑
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 اع نزدیک مایی من معروف ترین قنادی پیروزی بودم اگه گفتی اسمش چیه 😁چند تا هم هست تو پیروزی 😍😍متاسفانه اصن نمیشناسم قنادیای پیروزی رو😂همه خریدامون همینجاسدوس دارم بیام پیروزیا ولی وقت نمیکنم بهتره بگم تنبلی میکنمحالا ببینم شما که میشناسی مانتو فروشی قیمت مناسب هس پیروزی ادرس دقیقشو بگی برم یه سر بزنمزیر ۴۰۰باشه یا کمتر😐ولی میدونم اونجا گرونهلباس خونگی هم بم بگو
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7911 😍😍متاسفانه اصن نمیشناسم قنادیای پیروزی رو😂همه خریدامون همینجاسدوس دارم بیام پیروزیا ولی وقت نمیکن ... خود پیروزی تا حالا مانتو نگرفتم عزیزم میدون شکوفه نزدیکای شهدا قیمتاش مناسبه لباس خونگی هم یه مغازه هست تو همون میدون شکوفه خیلی بزرگه ولی طبقه بالای پاساژه اسمش حسین کوچولو قبلنا اونجا خرید میکردم خوب بود جنساش 🌕🌔🌓🌒🌑
هکر___قلب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3743 خود پیروزی تا حالا مانتو نگرفتم عزیزم میدون شکوفه نزدیکای شهدا قیمتاش مناسبه لباس خونگی هم یه مغازه ... مرسی نفس