2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم هست.منم پارتنرم رفته آموزشی میگفت باید مثل ربات باشی کل احساساتشون سرکوب میشه فقط میدونم خی ...

وای آره خیلی،  دوروز اومده بود مرخصی قشنگ رفتارش معلوم بود چی شده بهش، کجا افتاده؟

از دوس داشتنش مطمئنم، ولی خیلی سخت میگیرن بهشون قشنگ احساس میکنم افسرده شده بچه

تو باید کنارش باشی مذهبی ای؟اگه مذهبی نیستی هروقت دیدیش بغلش کن بهش حس مثبت بده حس اینکه کنارشی دوسش داری به دلش نور بده

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
تو باید کنارش باشی مذهبی ای؟اگه مذهبی نیستی هروقت دیدیش بغلش کن بهش حس مثبت بده حس اینکه کنارشی دوسش ...

نه مذهبی نیستم، حالا حدود ۳هفته دیگه کمتر،برمیگرده میخوام واسش ساعتی چیزی بگیرم بهش هدیه بدم

نه مذهبی نیستم، حالا حدود ۳هفته دیگه کمتر،برمیگرده میخوام واسش ساعتی چیزی بگیرم بهش هدیه بدم

آره ولی هیچی جای بغل و نمیگیره برو تو پیج آیدین الماسیان یه ویدئو داره تازی پست کرده درباره بغل براش بفرست بگو من همیشه پیشتم

آره ولی هیچی جای بغل و نمیگیره برو تو پیج آیدین الماسیان یه ویدئو داره تازی پست کرده درباره بغل براش ...

اره دقیقا،باشه حتما،ببین پی ویش ترکیده هرشب واسش قلبو یه متن میفرستم ، اینستا هم واسش پست بغل و اینا فرستادم حدود ۵۰ تا😂

وای آره خیلی، دوروز اومده بود مرخصی قشنگ رفتارش معلوم بود چی شده بهش، کجا افتاده؟

گیلان/ حسن رود تازه چون مدرک ارشد داره  جای خوبی افتاده وضعیت اینه جاهای دیگه فکر کنم بدتر باشه یه بار پشت تلفن باهاش حرف میزدم چنان عربده ای سرشون زدن من پشت تلفن ترسیدم

اره دقیقا،باشه حتما،ببین پی ویش ترکیده هرشب واسش قلبو یه متن میفرستم ، اینستا هم واسش پست بغل و اینا ...

خیلی خوبه ا‌گه واقعا دوست داشته باشه،خوشبخت بشی دختر

گیلان/ حسن رود تازه چون مدرک ارشد داره جای خوبی افتاده وضعیت اینه جاهای دیگه فکر کنم بدتر باشه یه ب ...

وای خدا ، خدا میدونه چجور رفتار میکنن باهاشون ، اینا افسرده میشن 

رل من کازرون افتاده بدترین جا