2777
2789
عنوان

گاز روده شدید

380 بازدید | 14 پست

دوستان کسی اینجا هست که یه چنین مشکلی داشته باشه؟

اخه من خواهرم کلا خیلی تغذیه اش رو رعایت میکنه و سعی میکنه اصلا چیزهای نفخ دار استفاده نکنه اما معذرت میخوام یه مدته خیلی شدیدا دچار گاز روده شده

میدونید قبلا هم مشکلات گوارشی داشت و دکتر رفت و یسری دارو استفاده کرد و بهتر شد اما الان یه مدته شدیدا دچار این مشکله

کسی اینجا هست که یه چنین تجربه ای داشته باشه 

به دکتر مراجعه کردید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا همین طورم سندروم روده تحریک پذیر که گاز روده خیلی زیادی دارم چندین دکتر فوق تخصص گوارش رفتم اما چند ساله نتیجه نگرفتم چقدر دارو گیاهی و شیمیایی خوردم تا جایی که دو ساله کارمو کنار گذاشتم حسابدار بودم و هیچ جایی نمیتونم برم اگه مجبور بشم به سختی میرم    

من داشتم به حدی بودکه به خودم میپیچیدم کلا حالم بدبود طب سنتی رفتم گفت غذاتوخوب بجو بعدش لقمه هامو میشمردم حتی شده هرلقمه ۹۰بار...یک هفته ای خوب شدم خداروشکر

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
منم دقیقا همین طورم سندروم روده تحریک پذیر که گاز روده خیلی زیادی دارم چندین دکتر فوق تخصص گوارش رفت ...

اره حق دارید

اخه خواهر منم خیلی معذب میشه یه جاهایی که میخواد بره

اصلا مشکل اذیت کننده ایه

ببخشید شما کلونوسکوپی دکتر براتون توصیه نکردن برای این مشکل؟

تا حالا انجام دادین کلونوسکوپی؟

خواهش میکنم عزیزمنه. من فقط سر و صدای زیادی داشت شکمم که باعث شد دوره ی کارشناسی ابروم جلو همکلاسیام ...

بله کلا این چیزا یکم ادم رو معذب میکنن

انشاالله همیشه سلامت باشید عزیزم

وحشتناکه بعضی موقع ها سر کار از ناراحتی اشک می‌ریختم تازه باید متلک بقیه هم تحمل کنی الاهی به سرشون ...

خیلی درکت میکنم سخته واقعا خودم که اززندگی لفت دادم یسره خونم 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون