2777
2789

کسی هم نبود تو زندگیش قبل من

نمیدونم خیانت کرده یا چی ولی بعد دو ماه حرف زدن و اصرار که میکرد قرار بود هفته بعد دیت اولمون باشه

یه حس شیشمی میگفت بهم شاید حسش زیاد نبود بهت ، خب لااقل می‌ذاشت دیت اول ببینه منو بعد تصمیم گیری میکرد . 

میتونستیم رابطه قشنگی رو بسازیم نخواست متاسفم براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنوع طلب شدن

احتمال زیاد وگرنه چه دلیلی داره وقتی خودش اعتراف میکرد ارومم میکنی حالمو  یهو گم شه بره 

تازه من دیدم دو روز خبری نیست ازش ، خودم پیام دادم کات کردم و سین نزده با اینکه انلاین شد

بعله مرد عمل نبود فقط بلد بود حرف بزنه حرفای قشنگکاش میذاشت تو واقعیت هم قشنگ میشد

حالا الان که بهش گفتی دوستت دارم قربون شیمکت اگه باهاش کات کنی بری با یکی دیگه ازدواج کنی این حرفا باهات میمونه یا دیگه فراموش میشن

احتمال زیاد وگرنه چه دلیلی داره وقتی خودش اعتراف میکرد ارومم میکنی حالمو یهو گم شه بره تازه من دیدم ...

پسرا حرف زیاد میزنن. همشم دروغ

همه حرف میزنن ولی ببین کی به حرفاش عمل میکنه