2777
2789
عنوان

مشکل جدید😱😱😱😱

140 بازدید | 9 پست

من تو روستام شوهرم تو شهر الان عقدیم بعد عروسی قراره بریم شهر اونا زندگی کنیم به احتمال زیاد خونه نزدیک خونه مادرش اینا بگیریم یا اگه نشد بریم تو خونه مادرش کنار اونا زندگی کنیم من اونجا از خانواده خودم دور میشم و اینکه خانوادم الان که ما عقدیم خیلی من و شوهرمو اذیت کردن جوری که خوشحالی منو نمیبینن و یه جوری میزنن تو برجک ادم نمونش اینکه سوهرم برام گوشی خرید و اورد خونمون داد به من منم خیلی ذوق زده شده بودم وقتی سوهرم رفت خونسون من اینقدر ذوق داشتم و خوشحال بودم کلا معلوم بود ازم ولی همون شب بابام شروع کرد به حرف زدن بهم که من کلا گوشی را ول کردم رفتم ظرف بشورمم و کلی هم گریه کردم یا هر وقت میرم بیرون با شوهرم خوشحال برمیگردم گیر میدن بهم و اعصابمو میریزن  بهم چند بار دعوامون بالا گرفت و شوهرمم از رفتارهای من فهمید چه اتفاقی افتاده تازه بابام خیلی به شوهرم بی احترامی کرده دروغ گفته پول دایی شوهرمم گرفت بعد معامله را بهم زد و بعد ۵ و ۶ ماه با کلی دردسر پولشو داد که اون موقع پای شوهرمم به ماجرا باز شده بود به نظرتون به من حسادت میکنند؟؟؟ اخه با این رفتارلشون واقعا رابطه من و سوهرمو خراب کردن!!! شوهرم از خانوادم که کلا ناامید سده و میگه بعد عروسی هر وقت دلت تنگ شد با هم میریم و میایبم و نمیزارم کاری واسشون بکنی🚶‍♀️🚶‍♀️از خود منم به خاطر رفتار هام و کردار هام نا امید شده 💔🚶‍♀️

مشکل شون چیه🤕🤕 پدر مادر بدذات ...

زودتر برو سر خونه زندگیت والا

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من باید برم اونجا زندگی کنم چیکار کنم رابطم با خانواده شوهرم خوب باشه دوسم داشته باشن بعدا برام سخت نشه شوهرم الان گفت یه جوری رفتار کن دوست داشته باشن اما چطوری نمیدونم؟؟خوب واقعا من میرم اونجا نمیدونم چی بگم چطوری حرف بزنم در مورد چی بگم چیکار کنم واقعا نمیدونم😢😢😢 نمیخوام بعدا زندگیم سخت بشه که پشبموت بشم نمیخوام اصلا تو رو خدا هر چی به دردم میخوره بهم بگید😭😭😭😭😭😭

مشکل شون چیه🤕🤕 پدر مادر بدذات ...زودتر برو سر خونه زندگیت والا

من نمیدونم💔 خیلی اذیتم کردن خیلی حرف بهم زدن از چشمم افتادن ولی نمیدونم بعدا تو اون موقعیت ها قرار گرفتم واکنشم چیه خودمم زباد دوست ندارم با خانوادم با بابام مخثوصا رفت و آمد کنم😭😭😭💔

من نمیدونم💔 خیلی اذیتم کردن خیلی حرف بهم زدن از چشمم افتادن ولی نمیدونم بعدا تو اون موقعیت ها قرار ...

عزیزم 

این راهکارها امروز تو کتاب برای آدمای سمی خوندم.

1. گسست عاطفی( یعنی ازشون فاصله بگیر و بی محلی کن که سه تا سطح داره دیگه وارد جزییات نمیشم)

۲. به خوبیاشون توجه کن و مدنظر قرار بده ، شاید اون روز که این رفتار داشتن روز بدی داشتن یا بابت چیز دیگه ناراحت بودن.

۳. اونا با این حرکات دارن خودشون پایین میکشم بنابراین واکنش نشون نده و تو بالا برو 

۴. توی هرمسئله که درست میکنن یه چیز بانمک و خنده دار پیدا کن و جالب جلوه بده، اینجوری بعد ناراحت کننده ماجرا کمتر اذیت می‌کنه.

۵. سعی کن ببخشی شون نه بخاطر اینکه لایق بخشیدن چرا که تو با اینکار به خودت و روحت آرامش هدیه می‌کنی این من تجربه کردم‌.

۸. در نهایت سعی کن خیلی بد خانواده به همسرت نگی هرچی باشه خانواده تن. 

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

عزیزم این راهکارها امروز تو کتاب برای آدمای سمی خوندم.1. گسست عاطفی( یعنی ازشون فاصله بگیر و بی محلی ...

من چند بار خیلی ناراحت بودم شوهرم فهمید ولی شوهرم میگه من کاری به حرفای تو ندارم چیزی که با خودم رفنار کردن ناراحتم میکنه

خیلی ممنون خانواده شوهرمو چیکار کنم

من چند بار خیلی ناراحت بودم شوهرم فهمید ولی شوهرم میگه من کاری به حرفای تو ندارم چیزی که با خودم رفن ...

خانواده شوهر هم زیاد صمیمی نشو زیاد درمورد جزییات نگو 

احترام بسیار نگه دار حتی اگر ناراحتت کردن کوتاه بیا 

زیاد تو‌خونشون کار کن 

ماهی یکبار شام دعوتشون کن 

روز مادر پدر تبریک بگو 

هدیه بخر همون بعد عروسی 

کمک کن ولی نه اونقدر که سواستفاده کنن

به رفتاراشون دقت کن تا بشناسی شون مطابق همون شناخت جلو برو.

خانواده شوهر هم زیاد صمیمی نشو زیاد درمورد جزییات نگو احترام بسیار نگه دار حتی اگر ناراحتت کردن کوتا ...

فعلا که عقدم بعد عروسیم اینکارا میکنم

صمیمی نشدم زیاد کلا ادم خجالتی ام ارتباط دارم باهاشون ولی نمیدونم چی بگم خوتشون کار میکنم اشپزیم بده قراره بهم اشپزی یاد بده میگه هر وقت اومدی اینجا ازت امتحان میگیریم اگه بلد نباشی نمیاییم ببریمت تا خونه بابات یاد بگیری😭😭

ممنون