2777
2789
عنوان

سرطان دهان

196 بازدید | 11 پست

کسی اطلاعی داره؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی بد

چطور

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

یکی از فامیلامون داشت خیلی وحشت ناک بود کل لباشو بریده بودن دهن و بینیش یکی شده بود غذا نمیتونست بخو ...

اون سرطان نیست حتما یه مشکل دیگه داشتن

اون سرطان نیست حتما یه مشکل دیگه داشتن

عزیزم اینجا مدام میپرسی 

روحیت داغون میکنی

همسر شما فرق میکنه 

چون زود متوجه شدید

زمان تو درمان این بیماری حرف اول میزنه ک شما خداشکر زود متوجه شدید

اصلا فکرهای منفی نکن

منم دو نفر میشناسم ک خوب شدن 

یکیش ک نزدیک بود یکی هم دورادور 

دکترت هم ک عالیه

دیگه بقیه رو بسپار ب خدا 

ای این زبونش برید اون بینی ش برید اون ریه اش اینطور شد و.. رو ول کن

فقط فقط خدا 

فقط فقط خدا رو ببین و شکر کن ک زود متوجه شدی

بقیه اش هم کمک میکنه 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
عزیزم اینجا مدام میپرسی روحیت داغون میکنیهمسر شما فرق میکنه چون زود متوجه شدیدزمان تو درمان این بیما ...

میدونم خودمو عذاب میدم 

بهشه توکل کردم به خدا و 

یعنی از اولشم توکلم فقط خدا بود

ممنون بابت حرفات و کمکهات

میدونم خودمو عذاب میدم بهشه توکل کردم به خدا و یعنی از اولشم توکلم فقط خدا بودممنون بابت حرفات و کمک ...

خواهش میکنم

من با جون و دلم‌ منتظر شنیدن خبرهای خوبم

مطمن هم هستم ک چند ماه دیگه روزگار خوش دوباره میاد سراغت

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
خواهش میکنممن با جون و دلم‌ منتظر شنیدن خبرهای خوبممطمن هم هستم ک چند ماه دیگه روزگار خوش دوباره میا ...

آمین

اینکه زود فهمیدین

خودش براتون حکم معجزه رو داره