2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درد داش مسکن خوردم همین 🤣

شوخی نکن🥺من یکی عصب کشی کردم قبلا درد نداشت ب اون صورت الان سه تا دیگه باید برم درست کنم🥺🥺🥺🥺😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

البته به هیچ عنوان عصب کشی و پر همزمان انجام نمیدن باید چند روزی از عصب کشی بگدره

اخه واسه من گفت یه تایم دوساعته خالی میزارم راحت بیای گفتم حتما عصب کشی و پر کردن باهم هست

ببین عصب کشی و پر همزمان بود دیگه درسته؟؟؟

عزیزم تا الان من هربار رفتم دندون پزشکی هیچوقت باهم انجام نداده یعنی بنظرم درست نیست باهم انجام بشه. اگه کسی باهم انجام بده ممکنه بعد مدتی دندون پرشده شاید بیفته

من قبلاً یکی عصب کشی کردم درد نداشت اما دو روز عصب کشی و پر کردم فقط دارم میمیرم از درد دندون منتظرم ...

بخاطر اینه که عفونت زیاد داشته گلم. 

مترونیدازول و چرک خشک کن بخور با مفنامزک اسید

من قبلاً یکی عصب کشی کردم درد نداشت اما دو روز عصب کشی و پر کردم فقط دارم میمیرم از درد دندون منتظرم ...

وای🥺من چند ماهه درد میکشم دکتر منم میگه بیا درست کن نترس میگم کاش نمیگفتی میخای عصب کی کنی دفعه پیش نگفتی هیچی من راحتتر بودم اصلا نفهمیدم داری چیکار میکنی الان که میفهمم میترسم☹️