2777
2789
عنوان

امید به بینایی با ژن درمانی

405 بازدید | 3 پست

امید به بینایی با ژن‌درمانی!

👁️ از هر ۲۵۰۰ نوزاد، یک نوزاد به بیماری ارثی رتینیت پیگمنتوزا مبتلا می‌شود که معمولاً به نابینایی کامل منتهی می‌شود. این بیماری چشمی لایه حساس به نور را درگیر کرده و باعث نابینایی می‌شود.

🔬 پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ژن‌درمانی و انتقال وکتورهای ویروسی به چشم، موفق به درمان این بیماری شده‌اند. این درمان از طریق تزریق در زجاجیه چشم انجام می‌شود و به شبکیه آسیبی نمی‌رساند. این روش روی موش‌های یک‌ماهه آزمایش شده و موفقیت‌آمیز بوده است.

✨ پژوهشگران معتقدند این روش یکی از نخستین فناوری‌های ژن‌درمانی در حوزه چشم در ایران است که قابلیت اجرا دارد. زنده باد ذهن‌ها و دستانی که به چشم‌ها بینایی هدیه می‌کنند! راهتان پرنور ❤️

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستشون درد نكنه ، فرشته ها هميشه بال ندارن 🙏🏻خيلي خوب گفتين راهشون پرنور👏🏻🙏🏻 اميدوارم براي دندان هم كاري بتونن بكنن 🌹

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹