2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توصیه نمی‌کنم هم کربلا گرمه،هم شلوغ.

اره اما زده ب سرم دلم میخاد هرچند خب عقلم میگ سلامتی بچه مهمتره ففط گفتم مشورت کنم یعنی بخاطر مثلا جاده اا وشاید دست انداز ممکنه احتمال سقط یاشه؟

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
اره اما زده ب سرم دلم میخاد هرچند خب عقلم میگ سلامتی بچه مهمتره ففط گفتم مشورت کنم یعنی بخاطر مثلا ج ...

من خودم قبل کرونا رفته بودم زیاد به جاده‌ش توجه نکردم ولی جدا از جاده‌اش نزدیک مرز که بخوای بشی تو اون گرما چند ساعت باید تو ماشین باشی چون ترافیک میشه،از اون ور داخل کربلا بشدت شلوغه.بقول خودتون سلامتی بچه‌تون مهمتر ،کربلا رو می‌تونی بعدا که کمی فرزندتون بزرگ تر شد همراه بچه تون برید

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

۷۰درجس خودانی

اره😭😭همه خونواده دارن میرن من جامیرارن😐😬ببین من پارسالم رعتم درسته باردارنبودم ولی اربعین رفتم فقط ترسم بیستر دست انداز وجادههای خراب عراقه

من خودم قبل کرونا رفته بودم زیاد به جاده‌ش توجه نکردم ولی جدا از جاده‌اش نزدیک مرز که بخوای بشی تو ا ...

درسته عزیزم همسرمم همبنومیگه خیلی ممنونم از راهنماییت

هم جاده ها بدن هم رانندگیشون خوب نیست مگه اینکه با ماشین برید ون یا اتوبوس سوار نشید

اره خییییلی بده جاده ها همسرمم میگ ممکنه خدایی نکرده خونریزی کنی