2777
2789
عنوان

اومدم خونه پدرشوهرم بعد

352 بازدید | 18 پست

تا نشستیم ده دیقه بعدش شوهرم رفت بیرون دستشویی پدرشوهرم نگاش کرد تا شوهرم بره  گوشیش دستش بود بعد بلند گفت آدم حسود بیش ازاینکه ب دیگران ضربه بزنه ب خودش ضربه میزنه !مادرشوهرم گفت آره دیگه این یه حقیقته باشناختی که ازشون دارم احساس کردم تیکه انداخت بمن مخصوصا ک دقت میکرد شوهرم بره بعد بگه ولی هرچی فکرشو میکنم کاری نکردم که باعث بشه فک کنن حسودم !!!خیلی ناراحت شدم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواست اینطوری بخندی؛😏 و بگی شب سختی رو پشت سر گذاشتین احيانا؛ پدر جان؟😒

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بعدمادرشوهرم رفت نشست پای بساط تریاک میکشید خیلی بدم اومد گفتم تو یه خانمی چطوری خودتو ب این چیزا آلوده میکنی گفت نه من کی کشیدم بهش برخورد!بعدم دو پیک مشروب خورد ادعای مسلمونیشم میشه گفت شربته ب پسرمنم داد یه استکان بعد شوهرم گفت اینکه  آبجوعه!کفرم درومد خیلی خودمو کنترل کردم چیزی نگفتم ولی میخام برم باشوهرم دعواکنم!فامیلیم دوتام بچه دارم نمیدونم چی درسته چی علط دلم میخاد جونمو بابچهام بردارم و ازینا جدابشم ولی شرایطش ندارم ب این رسیدم که ازاین خانواده دوری کنم ولی نمیدونم چطوری شما باشید چکارمیکنید؟میترسم ۲۰سال دیکه بگم خاک برسرت که تصمیم درست نگرفتی توکل فامیل نمیدونن که اینا چطورین 

میخاستی با ارامش و لبخند بپرسی چیزی شده بابا جون؟ چرا ناراحتین؟

ناراحت نبود مثلاداشت متن میخوند از گوشی 

میخواست اینطوری بخندی؛😏 و بگی شب سختی رو پشت سر گذاشتین احيانا؛ پدر جان؟😒

من رومو کردم سمت دخترم که مثلا من اصلا نفهمیدم توچی کفتی ولی حقیقتا دلم گرفت

ناراحت نبود مثلاداشت متن میخوند از گوشی

چقدر بده مرد اینقدر خاله زنک و ؛ وِروِرو باشع.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )