2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بدم میاد یارو ۳۰ سالشه میگه نمیخوام بچه بیارم خودم بچه ام😐

عزیزم هر کسی مدل خودش فکر میکنه و زندگی میکنه.

من خودم طرز فکرم اینطوری بود که دام میخواست دهه بیست زندگیم رو کامل عشق و حال کنم،بگردم بچرخم،دانشگاه برم،کاره لاکچری پیدا کنم و خلاصه رها باشم از دغدغه های زندگیه مشترک.از نفره من 19 سالگی زمانه کیف کردنه،نه شوهرداری و بچه داری و بشور و بپز.

الانم بیست و نه سالمه،پارسال عقد کردم و امسال انشاالله به امید خدا میخوام باردار بشم.

پس هر کسی طرز فکر خودشو داره،یکی هم دلش میخواد توی نوزده سالگی تمام وقتشو صرف بچه و شوهر و خونه داری کنه و هیچی به جز این چیزا از زندگی نفهمه!

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
عزیزم هر کسی مدل خودش فکر میکنه و زندگی میکنه.من خودم طرز فکرم اینطوری بود که دام میخواست دهه بیست ز ...

منکه نگفتم ۳۰ دیره برای بچه داری من خودم ۲۶ سالمه تازه تصمیم گرفتیم بچه بیاریم حرف من این بود که میگه من خودم بچه ام🥴🤭😂