2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک نون دارن به اسم توتک فقط اینو میدونم که ۱۵ ساله دارم اینجا زندگی میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به کرج میگن ایران کوچیک لباس محلی خاصی نداره چون متعلق به قوم خاصی نیست از همه جا توشن بیشترم قوم لر ...

کرج گویش و لهجه ی خاص خودشو داره کرجیای‌ اصیلم‌ تات هستند

حالا به خاطر مهاجرت زیاد به کرج قدمت و اصالت کرج داره فراموش میشه درحدی که بعضیا فکر میکنن کرج ی شهره جدیده 

گویش کرجیم‌ به دلایلی رو به انقراضه

لباس محلیم‌ صدرصد داره

اصیلای کرج با گویش کرجی حرف میزنن لباس محلیم‌ دارن چرا نداشته باشن

خیر فارس زبونا لباس محلی ندارن 

هر شهری غذای محلی خودشو داره لهحه یا گویش خودشو داره اما لباس محلی ندارن 

دلیلشم خواستی میگم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

والا من اولین باره میشنوم کردم تو همون تهرانه دیگه یه منطقه از تهرانن

کردان اولای ساوجبلاغه‌ که توی استان البرزه😐 یکم دیگه بری میرسی به برغان منم اصالتا برغانیم‌ پس اگه اینجوری باشه من الان تهرانیم😐

آقا شما بزنی گویش کرجی گوگل میاره دلیلتم‌ بگو

گفتم که هر شهری لهجه و گویش خودشو داره 

این درست 

دلیلشم اینه از لحاظ تاریخی فارس قومیت نبوده و اسم خاکمون بوده 

کساییکه هویت خودشونو گم کردن اسم فارس گذاشتن رو خودشون 

فارس های ساکن دزفول اصالتا رومی ان میگن ما فارسیم با گویش دزفولی صحبت میکنن و در زمان هخامنشیان تبعید شدن

فارسهای ساکن بهبهون اصالتا عربن و اونا هم تبعید شدن 

حالا بقیه جاها بماند ی قومیت توی جنوب هم هست اکثریتشون اجدادشون آفریقایی و هندی و پاکستانی هستن و تاجرایی ان که موندگار شدن اینجا و تشکیل زندگی دادن و میگن فارسیم 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

گفتم که هر شهری لهجه و گویش خودشو داره این درست دلیلشم اینه از لحاظ تاریخی فارس قومیت نبوده و اسم خا ...

میفهمم ولی نمی‌فهمم

ولی تا اونجایی که فهمیدم میگی که کرج هویت خودشو گم کرده الآنم زبونشون فارسیه

تا حدودی میتونم بگم آره

ولی بیشتر به این دلیل توی کرج فارسی حرف میزنن چون که همه از همه جا توی کرجن‌ پس اگه هرکس بخاد به زبون خودش حرف بزنه کسی چیزی نمی‌فهمه واسه همین فارسی حرف میزنن‌

ولیییی زبون اصیل کرج میشه گویش کرجی که فقططط کرجیای‌ اصیل با این زبون حرف میزنن‌ مخصوصا سن بالاهاشون

میفهمم ولی نمی‌فهممولی تا اونجایی که فهمیدم میگی که کرج هویت خودشو گم کرده الآنم زبونشون فارسیهتا حد ...

درسته عزیزم❤️

این حدودی از اطلاعاتم در مورد فارس زبونای عزیز بود