2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دمی گوجه هوس داشت شاه دخملمم گذاشتم..اماخیلی چرب شده😣😣😣شوهرم دوست داره این مدلی من کم چرب دوست دارم..نهاروشامم یکی شد..

کسی روندارم که بی توغریبم..خدای مهربونم کمکم کن بتونم بچه م روخانم باربیارم.امین
عزیزم کباب ترکی چجوری درست میکنی میشه بمنم بگی

پیاز خلالی کن و بریز تو تابه و روغن بریز

بهش زعفرون آب شده بزن قبل اینکه کامل سرخ بشه گوشت که ساطوری کردی  رو بهش اضافه کن وقتی نیم پز شد بهش مرغ ساطوری اضافه کن درشو بذار بذار سرخ شن 

بعد بهش قارچ اضافه کن و بعد که سرخ شد و یه کم مونده بود که میخواستی جمع کنی جعفری بهش اضافه کن

تنها رازش اینه که اصلا بهش زردچوبه نزنی فقط نمک و فلفل قرمز  و زعفرون بزن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
عدس پلو‌غذای سردیه باش سالاد شیرازی نخورید

پایین نمیره البته من خودم خیلی عدس پلو دوس دارم میخورم ولی همسروپسرم هزارنازو ادا دارن یا ماست میخوان یا سالاد.منم یاسالادکاهویاشیرازی درست میکنم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

قرمه سبزي درست كردم با سالاد شيرازي و برنج و ته ديگه زعفروني😋😋😋 تازه شايد سالاد كاهو با سسم درست كنم 😋😋

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
نونی میخوای یا برنجی؟

درست کردم ،کتلت درست کردم عزیزم ببخشید دیر جواب دادم😘

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
استارترميخوابي يه برنج بذار يه تن ماهيم باز كن به عنوان شام 😂 

درست کردم جیگرا نتیجه کتلت شد😘😍

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
برنامه سر آشپز پاپیون دانلود کن خیلی خیلی به دردت میخوره همه چی میتونی یاد بگیری

ممنونم عزیزم😍