2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی درست نکردم. استراحت مطلقم. قراره دخملی یه چیزی بدرسته. خواستم کو کو سبزی بپزونم شوهرم گفت نمیخاد. الان هم شدیدا گشنمه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

دقیقا

خوب من تصمیممو گرفتم یا کباب ترکی درست میکنم یا شامی 😋 برم ببینم چی کم دارم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
رب بزن بجاش توش قارچ بريز اگر فلفل دلمه اي داري بزن توش يا ميتوني فلفلا رو بعنوان قالب درست كني مواد ...

خندم میگیره چون نه قارچ دارم نه فلفل دلمه نه گوجه😂😂😂😂😂

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ساندویچ و پیتزا بیرون😁

حس ندارم غذا درس کنم از صب فقد دنبال کارای ثبت نام دانشگام خستم میفهمی خسته😊

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
خندم میگیره چون نه قارچ دارم نه فلفل دلمه نه گوجه😂😂😂😂😂

😂😂😂

سوگند جون اپ irancook رو دانلود كن يا برو سايتش كلي ايده ميگيري واسه شام و نهار و دسر و همه چي يا سايت چي بپزم بهش ميگي چيا داري و بهت ميگه چي ميتوني بپزي البته بعضياش جالب نيست ولي يه جرقكي ميزنه 

😂😂😂 سوگند جون اپ irancook رو دانلود كن يا برو سايتش كلي ايده ميگيري واسه شام و نهار و دسر و همه ...

ممنون حتما دانلود میکنم الان

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!