2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی درست نکردم. استراحت مطلقم. قراره دخملی یه چیزی بدرسته. خواستم کو کو سبزی بپزونم شوهرم گفت نمیخاد. الان هم شدیدا گشنمه

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

دقیقا

خوب من تصمیممو گرفتم یا کباب ترکی درست میکنم یا شامی 😋 برم ببینم چی کم دارم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
رب بزن بجاش توش قارچ بريز اگر فلفل دلمه اي داري بزن توش يا ميتوني فلفلا رو بعنوان قالب درست كني مواد ...

خندم میگیره چون نه قارچ دارم نه فلفل دلمه نه گوجه😂😂😂😂😂

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ساندویچ و پیتزا بیرون😁

حس ندارم غذا درس کنم از صب فقد دنبال کارای ثبت نام دانشگام خستم میفهمی خسته😊

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
خندم میگیره چون نه قارچ دارم نه فلفل دلمه نه گوجه😂😂😂😂😂

😂😂😂

سوگند جون اپ irancook رو دانلود كن يا برو سايتش كلي ايده ميگيري واسه شام و نهار و دسر و همه چي يا سايت چي بپزم بهش ميگي چيا داري و بهت ميگه چي ميتوني بپزي البته بعضياش جالب نيست ولي يه جرقكي ميزنه 

😂😂😂 سوگند جون اپ irancook رو دانلود كن يا برو سايتش كلي ايده ميگيري واسه شام و نهار و دسر و همه ...

ممنون حتما دانلود میکنم الان

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!