2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 71 پست

والا  گویا سکان زندگی اين خانمرو خیلی وقته زنهاي دیگه گرفتن، فقط این دفعه لو رفته،  یک چیز دیگه اینکه فارغ از هر تصمیمی که می گیرید  حتما خودتون و همسرتون ازمايش هپاتیت و ایدز بدید 

والا  گویا سکان زندگی اين خانمرو خیلی وقته کسهاي دیگه گرفتن، فقط این دفعه لو رفته،  یک چیز ...

دوست عزيز الان موقعشه كه تو دل اين خانم رو خالى كنى؟ احتمال ايدز و هپاتيت و زگيل تناسلى و غيره براى همه هست اگر همسرشون چند خوابگى كرده باشه.حتى قبل ازدواج.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق بهترین تصمیمه واسه همچین نامردی. وقاحت تا کجا. چند بار فرصت دادن و نادیده گرفتن. 

علاوه بر مهریه تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت رو هم بکنید. چون مبلغش برای 27 سال زندگی زیاد میشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
دوست عزيز الان موقعشه كه تو دل اين خانم رو خالى كنى؟ احتمال ايدز و هپاتيت و زگيل تناسلى و غيره براى ...

من توی دل کسي رو خالي نکردم، خود استارتر گفت که شوهرش مشکوک بوده طی سالها و الان هم توي دوربین ساختمان خواهرزاده اش ثابت شده، من حرف خود ایشون رو زدم، آزمایش هم از دوستی گفتم، هرچند بعید ميدونم آقا آزمایش بده ، اگه تمام حرف های منو خونده باشید هرگز توی هیچ تاپيکي حرف بیهوده نمی زنم 

من توی دل کسي رو خالي نکردم، خود استارتر گفت که شوهرش مشکوک بوده طی سالها و الان هم توي دوربین ساختم ...

بله ارزو جان متوجه ام.حرف شما كاملا درسته.احتمال بيمارياى جنسى زياد هستش.ولى ميگم اين بنده خدا الان ميترسه

نمیدوم ما زنها کی میخوایم به خودمون ارزش بدیم خودمون رو ادم حساب کنیم خودمون رو قابل احترام بدونیم خ ...

من واقعا با حرفاتون موافقم وتاالان کە دە روزە خودشو بارها بە این در اون در زدە کە توبە کردم گفتم نە من وکالت طلاق گرفتم بهشم گفتم دیگە نمیخوام نە ببینمش نە دیگە باهاش زندگی می کنم و بهشم گفتم تصمیم گرفتم برم خارج تا الان چرا بفکر زندگیش نبود تو این مدت من کجای زندگیش بودم هیچوقت تازندە هستم نمی بخشمش‌ چون درتمام این سالها عذابم داد روح روانم اذیت کرد دیگە نمیخوام تموم شد بسە من تاالان م بخاطر بچە هام تحمل کردم فقط اونا عشق زندگیم هستن 

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم