2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 71 پست
کاش پسرات هیچوقت ازین موضوع باخبر نمیشدن...

همسڕم متاسفانە اصلا رعایت نمیکرد بارها بچە ها توگوشیشش اسمس دیدە بودن 

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم 

دیگه واقعا نمیدونم چی بگم

امیدوارم به حق حضرت زینب هرچی به صلاحتونه اتفاق بیفته و پسراتم ازین آشفتگی روحی زودتر خلاص شن

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پس با این وضعیت جدا شو ببخشید شوهرتون خیلی بیشعوره 

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
ماشالله بچه هات بزرگن نظر اونا چیه؟ولی واقعا خیانت توی این سن جای بخشش نداره

دارم دیونە مشم اصلا نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم زندە زندە مُردم 

یە پسر فوق لیسانس ویە اول دبیرستان 

بچه هات که بزرگن عزیزم دیگه نگران بچه هاتم نمیتونی باشی

به نظر من طلاق بگیر و سعی کن بدون اون شاد زندگی کنی

همچین آدمی واقعا ارزش یه ثانیه باهاش بودن هم نداره

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊

اتفاقا زندگی تنهایی خیلی 

راحتره 

اصلا نبخش

اگه ی زن خیانت میکرد میبخشیدن اقایون ؟؟؟؟

بعدم الان وقت ازدواج پسرتونه نه باباشون هرز بپره 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خیلی ناراحت شدم،  خودت  فکر میکنی یک مرد پنجاه ساله  که خودت تو گوشی مبايلش پیام دیدی،و بهش شک  میکردی، یک شبه عوض  میشه?? مگر معجزه نازل  بشه ، پس شوهرت  عوض که نمیشه، ببین میتونی  با مردی که همش با زنهای دیگه  هست زندگی کنی? به خودت  بر میگرده،  به روحياتت ، ، اگه میتونی ندید بگیری، یکبار دیگه فرصت  بده، ولی الان پسرهاتون هم فهمیدن و این خیلی شرايطوسخت میکنه، من اگه  بودم هرگز ادامه نميدادم، ولی من تو شرايط شما نیستم، شاید پيش یک مشاور بريد  بهتر بتونيد تصمیم بگیرید

خیلی خیلی ناراحت شدم که با وجود 2 تا پسر بزرگش بازم داره خیانت میکنه خودتون شاغلید؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
خیلی ناراحت شدم،  خودت  فکر میکنی یک مرد پنجاه ساله  که خودت تو گوشی مبايلش پیام دیدی ...

راستش با دوتا دکتر دارم مشاورە می کنم مگن خودت باید تصمیم بگیری ازیە طرف 27سال جون کندم تا زندگیم ساختم بیست سال کاراشو تحمل کردم بارها بخشیدم مثل اعتیاد اما دریغ اون قدر مو قعیت شغلش زندگیش بچە هاشو نمیدونە بعد این همە سال خدا میدونە چند بار خیانت کردە کە این بار رسوا شد الان سجدە میکنە بە پام میفتە کە اونم باور ندارم بخشش میخواد چون بهش گفتم برام مردە دیگە نە دوسش دارم نە متنفرم احساسی ندارم چون تمام سالهای خوب زندگیم تباە شد لیاقت نداشت هیچوقت منو ندید 

خیلی خیلی ناراحت شدم که با وجود 2 تا پسر بزرگش بازم داره خیانت میکنه خودتون شاغلید؟

نە متاسفانە چون تمام روزام صرف این کردم تا بە مقام دکتری رسید 

بهترین عبرت برای همسرتون اینه تو این سن و سال خونواده اش طردش کنن

تا بفهمه نتایجه خیانت چیه

الان به جا اینکه دنبال دختر خوب برای پسرتون باشید خیلی بده که اخبار اینطوری از همسرتون بشنوید

همین طور که دوستان گفتن و من متاسفاته عینا دیدم همسر شما دوباره تکرار میکنه بخشش شما شاید بتونه ظاهر زندگیتونو حفظ کنه پسر کوچیکتونم اقتصای سنشه که برای ابرومند موندن ظاهر زندگی تونه که خیلی ناراحته

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول

سلام.

به نظرم مردی که بیست و چند سال خیانت کنه دیگه بخواد هم نمی تونه ترک کنه چون براش عادت شدهو خیلی بعید به نظر می رسه که شما بتونی یه مرد 50 ساله رو تغییر بدی.عزیزم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه س.

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
بهترین عبرت برای همسرتون اینه تو این سن و سال خونواده اش طردش کنن تا بفهمه نتایجه خیانت چیه الان ب ...

نمی تونم ببخشم اما سرگردانم تو این دنیای پراز گرگ چیکار کنم البتە خونە بە اسم خودمە یە پولم دارم مهریمم گذاشتم اجرا 

راستش با دوتا دکتر دارم مشاورە می کنم مگن خودت باید تصمیم بگیری ازیە طرف 27سال جون کندم تا زندگیم سا ...

میدونی خانومی با اینکه خیلی ازت کوچیکم ولی میدونم  خیلی سخته تو این 27 سال زندگی گاهی اوقات نخوردی نپوشیدی زندگی جمع کردی الان زورت میاد اونارو به یه زن دیگه بذاری بری ولی اینم بدون الان ارامش نداری بچه هاتم ندارن اونا شرم میکنن از اینکه پدرشون هرز میپره شوهرتم خیلی احتمالش کمه کاراشو بذاره کنار

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!