2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

260 بازدید | 2 پست

راجب زندگیه یکیه که میشناسم 

خودش باهام دردودل کرد که حدوداً دوساله که میدونه شوهرش داره بهش خیانت می‌کنه. کلا مرده ازین نوع مرداست که هر زنی میبینه از خود بی خود میشه و هر موقعیتی براش پیش بیاد مهم نیست با کی باشه ولی وارد رابطه میشه و خیانت میکنه 

حتی زنش بهش گفته که از کارش خبر داره ولی اون بازم ادامه میده بعضی موقع هم زنش دوباره با یه زنگ یا تماس با خبر میشه که آقا دوباره شروع کرده.

حالا این زن یه خونه و ماشین به نامش داره و مهریش هم کم نیست فقط شاغل نیست و گذری نداره. دوتا بچه هم داره یکیشون دبیرستانیه 

من بارها بهش گفتم فایده ندارد خودشو اذیت بکنه طلاق بگیره بهتره. نظر شما چیه؟ بنظرتون جدا بشه بهتره یا ادامه بده؟

دوباره موج تاپیکای خیانت! بعد از تاپیک اون بنده خدا که با اکانت فیک نامزدشو امتحان کرده بود شدت تاپیکای خیانت زیاد شده!!!!

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

دوباره موج تاپیکای خیانت! بعد از تاپیک اون بنده خدا که با اکانت فیک نامزدشو امتحان کرده بود شدت تاپی ...

مگه فقط یک نفر این مشگل رو داره؟ من دنبال اینم بقیه از تجربه هاشون بگن یا با نظرتون که کمکی در این مورد به ما بکنن. اگه شما نمیتونی کمک کنی لازم نیست نظر بدید ولی منکر این هم نشید که طرف واقعا همچین مشکلی برایش پیش اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.