2777
2789
عنوان

حاضرین با یه پرستار ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 35 پست

نه 

از محیط کاری بیمارستان و درمان خوشم نمیاد 

به نظرم اینجور شغل ها بهتره با همکارهای خودشون ازدواج کنن

من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، دیگه حرفی ندارم برای گفتن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از محیط کاری بیمارستان و درمان خوشم نمیاد به نظرم اینجور شغل ها بهتره با همکارهای خودشون ازدواج ک ...

اون موقع اصلا هم دیگه رو نمیبینن تو خونه همش شیفتن😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

قبلا حقوقشون خوب بود الانا نه من دوستم پرستاره تازه کاره 12میگیره ک ب گفته خودش بااین سختی شغل خیلی وپرستاره بهتره باهمون همکارای خودشون ازدواج کنن ک همو درک کنن

Surgical technologist🌱

با همه راحتن خوشم نمیاد از اخلاقشون🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

پرستار با پرستار ازدواج کنه بهتره؟ یعنی زن حواسش به شوهرش هست اینجوری؟

ن بابا اصلا شاید تو یه بیمارستان نباشن شاید شیفت هاشون همزمان نباشه 

شاید بخش هایی که کار میکنن متفاوت باشه 

اصلا کی میتونن با هم وقت بگذرونن 

حقوقشون اتفاقا خوبه ولی محیط کاری کثیفی دارن خیلی با همکارای خانمشون صمیمین

شما و بقیه کاربران که گفتید محیط پر از خانمه و شوهر پرستار خوب نیست 

میتونم نظرتون را در مورد کارمند بانک بپرسم ؟ 

قبلا حقوقشون خوب بود الانا نه من دوستم پرستاره تازه کاره 12میگیره ک ب گفته خودش بااین سختی شغل خیلی ...

دو تا آدم خسته با سختی شغل بالا زندگی مشترک شون چه شکلی میشه آخه فک کن بچه اونا چقدر سختی میکشه

پزشک با پزشک هم همین میتونه باشه؟یعنی کنار هم نباشن؟

بله خب پزشکا که بدترن شغلشون حرفه ای اصلا نمی تونن کار و زندگی رو با هم قاطی کنن

حقوقشون اتفاقا خوبه ولی محیط کاری کثیفی دارن خیلی با همکارای خانمشون صمیمین

تو ابن سنی که هستم متوجه شد خوب و بد همه جا داره.

ما به همسایه داشتیم خانمش شبیه خواننده سیبل جان بود، دوستض گفت شوهرش که راننده اسنپه داشته خیانت میکرده به خانمش و مچش رو گرفتن دختره قهر کرده رفته خونه مادرش. 

شما و بقیه کاربران که گفتید محیط پر از خانمه و شوهر پرستار خوب نیست میتونم نظرتون را در مورد کارمند ...

اخه اینطوری باید همه خواستگار ها را رد کرد😅 

الان همه شغل ها همکار خانوم دارند 

هرکه میاد می‌پرسه شغل فلان خوبه میگید نه 

خاب لااقل خودتون شغل های که کمتر با زنها ارتباط دارند را بگید👏 دیگه هی تاپیک نزنیم که این شغل خوبه؟!🤣

دو تا آدم خسته با سختی شغل بالا زندگی مشترک شون چه شکلی میشه آخه فک کن بچه اونا چقدر سختی میکشه

قشنگ همو درک میکنن بهانه نمیگیرن ک هیچ وقت نیستیو خسته ای چون شغل خودشم همینه ومیدونه کادردرمانم اکثرا باهم ازدواج میکنن

Surgical technologist🌱