2777
2789
عنوان

چله عاشورا

196 بازدید | 19 پست

بچه ها من میخاستم واسه نیتی که داشتم چله عاشورا بردارم بعد هعی دودل بودم و میگفتم نه بیخیال اونقدرا هم مهم نیس ک بخام اینکارو کنم و اینکه غیرممکنه انجام بشه.اما هرروز ب سرم میزنه که یا چله بردارم یا همینطوری عاشورا بخونم اصن نمیدونم چرا ب دلم افتاده با خوندن عاشورا ب حاجتی ک دارم میرسم.چیکار کنم بنظرتون؟اینکه هرروز همینطوری بخونم بهتره یا چله برداشتن؟حس میکنم اگ بخام بخاطر نیتی ک دارم دخالت کردن تو کار خداست و اگ قراره بشه همینطوری ام میشه.اشتباه میکنم یا نه.راهنماییم کنید لطفا🥲

وقتی به دلت افتاده چله بخونخدا خودش گفته واسه کوچیک ترین خواسته هاتون دعا کنید و فقط از من بخواید چه ...

دوبار خاسم چله بردارم و تا یکمی پیش رفت بیخیالش شدم.نمیدونم چرا و اونقدر عصبی بودم ک بیخیال شدم و گفتم هرروز میخونم همینطوری.الان نمیدونم فرق چله برداشتن با هرروز خوندن چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبار خاسم چله بردارم و تا یکمی پیش رفت بیخیالش شدم.نمیدونم چرا و اونقدر عصبی بودم ک بیخیال شدم و گف ...

زیارت عاشورا انقدر ثوابش زیاده انقدر نور میشه برای آخرت که هر لحظه و هر ثانیه بخونید هم بازم کمه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

گلم 

چله برداشتی 

این چله سنگینیه ، باید تاآخرش به صورت مرررتب بخونی و تمامی اعمالشو مو به مو اجرا کنی 

وگرنه خوبیت نداره .. 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
گلم چله برداشتی این چله سنگینیه ، باید تاآخرش به صورت مرررتب بخونی و تمامی اعمالشو مو به مو اجرا کنی ...

چله زیارت عاشورا حق شناس

باید کامل مطمئن باشی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
زیارت عاشورا انقدر ثوابش زیاده انقدر نور میشه برای آخرت که هر لحظه و هر ثانیه بخونید هم بازم کمه

ینی میگی کلا همینطوری بخونم واسه خودم؟

چ بشه چ نشه؟ یا نیت کنم و چله بردارم یا اینکه هرروز بخونم

چله زیارت عاشورا حق شناسباید کامل مطمئن باشی

اگ وسطش شک ب دلمون بیفته چی؟میدونم باید از اول بخونیم اما آخه چرا اینطوری میشیم.حال عجیبی میگیرم وقتی چله برمیدارم نمیدونم چرا

گلم چله برداشتی این چله سنگینیه ، باید تاآخرش به صورت مرررتب بخونی و تمامی اعمالشو مو به مو اجرا کنی ...

منو هم میترسوندن‌ و میگفتن‌ چله سنگینیه‌ و فلان کار و باید کنی و صدقه بدی و فلان

ولی من با روش خودم جوری که به دلم افتاده بودم خوندم

یه بار هم نصفه‌ خوندم‌ 

عادت کرده بودم روزانه چند بار میخوندم با اینکه چند تا گناه هم کردم ولی توبه کردم بعدش

ولی اصلا سنگينی نداشت واسم

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 
ینی میگی کلا همینطوری بخونم واسه خودم؟چ بشه چ نشه؟ یا نیت کنم و چله بردارم یا اینکه هرروز بخونم

هر روز که ماسوای نیتت بخون خیلی خوبه ، و اگر چله حق شناس زیارت عاشورا خواستی برداری ، تا اتمام چله بدون وقفه بخون و ذره ای از اعمالش جا به جا نشو 

اگ وسطش شک ب دلمون بیفته چی؟میدونم باید از اول بخونیم اما آخه چرا اینطوری میشیم.حال عجیبی میگیرم وقت ...

اگر شک به دلت بیوفته باطله

ینی میگی کلا همینطوری بخونم واسه خودم؟چ بشه چ نشه؟ یا نیت کنم و چله بردارم یا اینکه هرروز بخونم

هر ساعتی از عمرت بخون در کنارش نیتتم بگو و از خوندن همیشگیش غافل نشو به شدت نجات دهنده اس

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
منو هم میترسوندن‌ و میگفتن‌ چله سنگینیه‌ و فلان کار و باید کنی و صدقه بدی و فلانولی من با روش خودم ج ...

سنگینی به معنای خراب شدن زندگیت نیست ! 

بحث انرژی چله هست کاربرگرامی

هر ساعتی از عمرت بخون در کنارش نیتتم بگو و از خوندن همیشگیش غافل نشو به شدت نجات دهنده اس

عزمزم یسریا انگار گفته بودن حتما از چهارشنبه باید شروع کنی ب خوندن.صبر کنم یا اگ از همین امروز بخونم موردی نداره؟