2777
2789

قرمه سبزی دست پخت مادرشوهر

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم ی شوهر داشتم واسش غذا میپختم هی

منم مجرد بودم فانتزی زیاد داشتم. الان املت رو با ماهیتابه رویی مثل این قهوه خونه‌های تو بیابون میندازم وسط میز😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم شما پریودشدی؟میشه نگاهی به تاپیک یکی مونده ب اخرم بکنی😍😘

اره عزیزم من پریود شدم و رفتم دکتر. گفت چیزی نیست. من متاسفانه تجربه بارداری ندارم ولی تا روز بیست و دوم تاخیرم منفی بود تستم ولی حالات شما هم نداشتم. اثری از خون نبود.

امیدوارم اگه بچه می‌خوای، باردار باشی عزیزم❤️

متاهلم .درحال تحصیلم.خونه دارم‌.۱۷سالنه.باشگاه میرم.کلاس زبان میرم.و کلاس حفظ قرآن هم میرم.

کلاس یازدهمی؟ 

اینقدر عجلت برای چی بوده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

کلاس یازدهمی؟ اینقدر عجلت برای چی بوده

واقعا نمیدونم عجلم براچی بود بله یازدهمم بخدا بگم شاید مسخرم کنی ولی ۹سالم بود اولین خواستگارم اومد و خواستگارام هی زیاد میشدن شهر پددم کوچیکه و همه همو میشناسن ازاونجا بیشتر خواستگار میومد و ی دعوای بزرگیم تو خانواده افتاد ۱۳ سالم بود ک عاقلتر شده بودم یکم پریود اینا میشدم شوهرم اومد گف خوشبختت میکنم قبل اون یروز قبل اون پدربزرگم میخواس منو بده ب مسرعمه ی خودش بالاجبار و منم شوهرمو دوست داشتم پسرخوبی بود فامیلم بودیم نامزد شدیم ۳سال نامزد موندیم و عقد نکردیم فقط صیغه گفته بودم ک اگه خوشم نیومد ببزرگ شدم برمگیردم و بخاطر اون عقد نکردیم بعد دیگ واقعا عاشقش شدم و عروسی کردیم و عقد الانم خوشبختم خداروشکر فلگعلا

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

واقعا نمیدونم عجلم براچی بود بله یازدهمم بخدا بگم شاید مسخرم کنی ولی ۹سالم بود اولین خواستگارم اومد ...

چه جالب پس رسمتون هست 

ایشالاه خوشبخت بشی قشنگم🫀

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

واقعا نمیدونم عجلم براچی بود بله یازدهمم بخدا بگم شاید مسخرم کنی ولی ۹سالم بود اولین خواستگارم اومد ...

چه جالب پس رسمتون هست 

ایشالاه خوشبخت بشی قشنگم🫀