2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادربزرگمم. زنداییم داره فسنجون میپزه و آشپزیش عالیه.

اگه جنوبی هستی بگو قلیه ماهی رو چجوری میپزی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم خیلی این کارو دوس دارم ک با عشق برای یکی غذا بپزم

منم خیلی دوست داشتم بااینکه ۸سالم بود خیلی تو بحث غذا دلم میخواس مامانم بزاره اشمزی کنم ولی الان خسته میشم گاهی کم میارم دلیلمم خستگی برا غذا مختن نیست برااینه ک غذا تکراری نباشه خوشمزه باشه تزئین کنم گاهی کم میارم واقعا بااینکه ۱۷سالمه دستپختم خوبه خونه داریم خوبه ولی یهو دیگ خسته میشم 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

منم خیلی دوست داشتم بااینکه ۸سالم بود خیلی تو بحث غذا دلم میخواس مامانم بزاره اشمزی کنم ولی الان خست ...

۱۷ سالته متاهلی و خونه دار؟😐

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

۱۷ سالته متاهلی و خونه دار؟😐

متاهلم .درحال تحصیلم.خونه دارم‌.۱۷سالنه.باشگاه میرم.کلاس زبان میرم.و کلاس حفظ قرآن هم میرم.

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر