2777
2789
عنوان

تمایلات جنسی

448 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من یه دختر مجردم ۲۶سالمه دارم برای یه رشته پردرسر میخونم که هر روز باید روزی ۱۰ساعت خوند  ببخشید من خیلی افکار جنسی داشتم سالهاست و الانم دارم نمیدونم چیکار کنم از طرفیم جدیدا از یه شخصی خوشم اومدهه که دستیار دندانپزشکه 😹بهش فکر میکنم حس خوبی بهم میده و میگم ازدواج کنی باهاش خوشبختی (قدش خوبه )تقریبا ۱۷۸ و از همون روز اول که وارد دندانپزشکی شدم به صورت کاملا اتفاقی بدون اینکه کسی معرفی کنه اونجارو همین که واردشدم سلام کردم با منشی و بعد اون آقا اومد قلبم احساس كردم ریخت و من میبینمش محوش میشم قفل میشه زبونم نه اونجوری که بگم تابلو کنم حالا نمیدونم این آثا متاهل هست نیست مهم ترینش اینه که تگه متاهل باشه دیگه بهش فکر نمیکنم تو پست بعدی داستانو تعریف میکنم نظراتتونو بگین بهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمایل جنسیم پایینه، ولی دلم میخواد وقتی همسرم پیشنهاد میده داغ باشم و خیلی دلم بخواد، یا حتی گاهی ...

کاری نداره بیا جامونو عوص کنیم من زمانایی که افسردم تمایل جنسی ندارم تو بابد به پوست و مو و ورزشت برسی ورزش خودش باعث میشه تمایل جنسیت بره بالا و مدیتیشن جنسی انجام بده تو یوتیوب هست بعد لباس خواب جذب بپوش اون موقعه که شوهرت پیشنهاد میده و غذاهاو میوه هایی که باعث میشه تمایل جنسیت بالا بره و در هر صورت سعی کن رابطه جنسی خوبی داشته باشی تا شوهرت سیر باشه و زندگیت محکم تر من تو همایش ازدواج رفتم از خودم نمیگم 

تو به من راهکار بده من وسط آزمونیم که از پزشکی بدترهه کلا به رابطه جنسی فکر نکنم 😑😹

کاری نداره بیا جامونو عوص کنیم من زمانایی که افسردم تمایل جنسی ندارم تو بابد به پوست و مو و ورزشت بر ...

درست میگی، من افسردگی دارم و قرص هم میخورم، حتما تاثیر اونا هست.

ممنون مدیتیشن جنسی که گفتی جالب بود، اصلا تا حالا نشنیدم، حتما سرچ میکنم. میوه و غذا واقعا تاثیر داره؟ چی مثلا؟

میگفتن قطره گل سرخ بخر، اما از اونم من تاثیر خاصی ندیدم که خیلی وقتا از پیشنهاد همسرم استقبال کنم .

خیلی وقتا احساس میکنم دلم نمیخواد و به زور وانمود میکنم تا کارمون تموم بشه. دلم میخواد خودم داغ باشم و به همسرم پیشنهاد  بدم حتی

داستان از این قراره من قیافه خیلی برام مهمه و هیکل وقد بعد رفتم دندنپزشکی به صورت کاملا اتفاقی داشتم‌با منشی اونجا سلام علیک گرمی میکردم یهو دستیار دندانپزشکی اومد من قلبم حس خوبی گرفت از دیدن بیستر چهرش چون قدو هیکلش‌معمولی بود خیلی خودمو کنترل کردم که متوجه نشه ازش خوشم اومده ولی فک کنم موفق نبودم 😹سری بعد رفتم اونجا دکتر منو معاینه کرد شالم افتادم سری شالمو پوشیدم سری بعدش که رفتم برگشت گفت شالت نیوفته میخوام پلاستیک بندازم سری بعدش با پسرداییم رفتیم زیرچسمی نگامون میکرد بعد رفتم کارمو انجام بدم گفت به پسرداییت بگو بیاد تو قبل از پرکردنم میگفت پسرداییت چن تا دندون خراب داره منم هر حرفی میزنه ماتم میبره نمیتونم جوابشو بدم تا حدودی یا یکم طول میکشه و بعدم به پسردایبم میگفت چون آشنای خانوم فلانی هستید من تخفیف میدم بهتون و نگفت چون این خانواده معرفی کردن آخه مامانمم داره کار انجام میده اونجا بعد اینسریم که رفتم دیروز دراز کشیده بودم داشت تمیز میکرد برگشتم گفتم من بلند شم گفت: چرا گفتم :آخه من گفت :آخه شما چی بعد گفتم :من راحت نیستم /برگشتم به مامانم گفتم من میرم این پارکه دستیار در حین صحبت با مریض دیگه رو له من گفت الان کارش تموم میشه ها منم خندم میگیره هرچی میگه و از منشی خدافظیکردمو رفتم و بهم گفت شما از اون مریضایی هستین که هیچ وقت فراموشتون نمیکنم نمیدونم چون سوتی دادم چن بار میگه 

به نظرتون اون آقا مجرده؟

و اینکه از من خوشش اومده یا من استباه فکر میکنم ؟

به دستش نگاه کردم اما چون خیلی تیزهه نشد و اینکه دستکش و برگه دستشه کلا از خود بی خود میشم چهرشو میبینم نمتونم دستاشو یا بدنشو ببینم  اینم بگم که در کل تقریبا مهربونه به جز یک بار که یه پسربچه اومده بودو ۲/۵داست گریه میکرد تو مطب که عصبی شدو میگفت من مثل آقای دکتر مهربون نیستم 

و اینکه من میگم اگه خوشس بیاد خودش میگه 

ببخشید طولانی شدو و در آخر من زیبایی دیگه ندارم و خیلی لاغرم من فکر نکنم ازمن خوشش بیاد😞

گفتم مشکلتون روانیه تا غدایی پس با خوردن گرمی جات مشکلت حل نمیشه

خب راهکار ندادین، یعنی تا افسردگیم درست نشه تمایلم زیاد نمیشع؟

متوجه نشدم که گفتین به جذابیتهای جنسی بیشتر فکر کن، یعنی چی؟

داستان از این قراره من قیافه خیلی برام مهمه و هیکل وقد بعد رفتم دندنپزشکی به صورت کاملا اتفاقی داشتم ...

عزیزم بنظر من اگه خوشش اومده بود و میخواست در ارتباط باشین یه چیزی بهتون میگفت دیگه، یا یه عشوه ای چیزی براتون میومد. شایدم جلسات بعدی بگه

من یه بار دندانپزشکم از من خوشش اومد و هی میگفت لباستون قشنگه و تیپتون قشنگه و از این حرفا، یواشم بهم گفت شمارتونو اگه اجازه بدین از تو پرونده بردارم باهم درارتباط باشیم، بعدش فهمیدم طرف متاهله و منو واسه هوسرانی و کثافت کاری میخواسته مرتیکه.

ولی حستون رو میفهمم، من دوران دانشگاه عاشق یه پسره بودم و همش تو نخش بودم، اونم ظاهرا تو نخ من بود، اما هیچوقت هیچی بهم نگفت😒

درست میگی، من افسردگی دارم و قرص هم میخورم، حتما تاثیر اونا هست.ممنون مدیتیشن جنسی که گفتی جالب بود، ...

مدیتیشن کن هر روز یه بار صبح حتیتو تخت یه بار شب قبل خواب به شوهرتم بگو که افسردگیت میره به مدت چهل شب خوب میشی قرصاتم به دکتر بگو میخوای دیگه مثرف نکنی من میخوردم قرص آذم توهم میزنع