2777
2789
عنوان

عروس چندمین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره همین ک تو خوشگل ترس بردی🥹😂

نبابا ادم میمون باشه خوش شانس باشه ببینی شوهراشون چجوری تحویلشون میگیرن مادرشوهره هنوز پسراش مجردبودن بهشون خونه داد رفتن خونه خودشون نشستن یعنی هرچی ازشانسشون بگم کم گفتم

نبابا ادم میمون باشه خوش شانس باشه ببینی شوهراشون چجوری تحویلشون میگیرن مادرشوهره هنوز پسراش مجردبود ...

ببخشید خندم گرفت ..ولی من تازگی فهمیدم فقط به زبان بستگی داره مرحله بعد خوشگلی کسی که زبان باسیاست داشته باشه برده

نبابا ادم میمون باشه خوش شانس باشه ببینی شوهراشون چجوری تحویلشون میگیرن مادرشوهره هنوز پسراش مجردبود ...

من حاضرم از من خوشبخت تر باشن ولی من قشنگه باشم چون سر یه موضوع تو گذشته خیلی خیلی اذیت شدم

ببخشید خندم گرفت ..ولی من تازگی فهمیدم فقط به زبان بستگی داره مرحله بعد خوشگلی کسی که زبان باسیاست د ...

نه عزیزم مادرشوهره که اول جلوخودم گفت این دوتاپسرمو دوست دارم ازدواجم کنن زنای اینارومیخوام جاری بعدازمن خیلی بی زبونه خداییش ولی اخریه خیلی زرنگه شبی که عقدش کردن حامله شد تمام‌جهاز وسیسمونی روبرادرشوهرم داد بازم عاشقشه_اون یکی هم سالی یک پسردنیامیاره براشون حکم ملکه روداره

از ۵ تا چهارمی

خوشگلتر و پزشک و همه مدل جاری دارم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792