2777
2789
عنوان

نظرتون با اره یا نه و دلیلش

286 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها،من ساکن تهران هستم،اما به خاطر کار همسرم مدتیه اصفهان بیشتر و تهران کمتر زندگی می کنیم،تا قبل این شرکت همسرم برامون یه خونه با وسایل اجاره کرده بود که جالب نبود و امسال خودمون تصمیم گرفتیم یه بهترشو اجاره کنیم،این دو سالی که تو اون خونه بودیم خواهر شوهرم دو بار که ما تهران بودیم،کلید رو از همسرم گرفته بود و با شوهر و دخترش چند روز اومده بودن اصفهان،و چون به من مربوط نبود و وسایل شخصی نداشتم،نظری که ندادم هیچ،استقبال هم کردم،اما حالا که اینجاییم و تمام وسایل مربوط به خودمونه و تمام وسایل شخصیم اینجاس و می تونم بگم دیگه کاملا خونمونه،ما می خوایم چند روزی بریم تهران و خواهر شوهرم دوباره به شوهرم و بدون صحبت با من گفته کلیدو بدید ما چن روز بریم اونجا،برای گردش و تفریح،حالا به نظرتون کارشون درسته؟اگه شوهرم کلیدو داد،ریکشن نشون ندم؟واقعیت من که برام اصلا این بی ش….جالب نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر منم این مدلیه ک بخواد بیاد خونم ب شوهرم زنگ میزنه. اصلا ب من خبر نمیدن. منم از این کارشون بیزارم. منم باشم خوشم نمیاد ولی بگی ام دعوا میشه. در اتاق خوابتو قفل کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وسایلاتو بزارتو یه اتاق درشو قفل کن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
دیگه وقتی خونته و وسایل شخصیت اونجاست کاردرستی نمیکنه یاهم‌بایدازخودت اجازه میگرفت

اجازه نخواستم به خدا،همین شعورش می رسید که به خودم بگه کلیدو بده کافی بود،من که باشم هیچ وقت خونه ی کسی نمی رم که خودش اونجا نیس😏😏اما بعضی وقتا می گم به شوهرم بگم،آخرش دعواس دیگه،اما بزار بفهمه کارشون اشتباهه

خب بگید داریم میریم مسافرت اومدیم در خدمتتون هستیم

خیر سرش معلمه،اما شعور نداره،مثلا می گه اینا میان تهران ما از این فرصت استفاده کنیم بریم چن روز اصفهان دیگه

اگه قراره با کلید ندادن آرامش زندگیت بهم بریزه به نظر من برات مهم نباشه کلید و بده آرامش زندگی خیلی ...

نمی دونم،اما درونم خیلی از این حرکتشون به هم ریخته س🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه شوهرم کلید بده که می ده،حتما این کارو می کنم حتی اگه بهشون بر بخوره😏😏😏

جهنم که برمیخوره...

قفل کن.

دیگه نمیاد.

به شوهرتم بگو لباس زیرام اونجاس .

دلم نمیخواد کسی ببینه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خیر سرش معلمه،اما شعور نداره،مثلا می گه اینا میان تهران ما از این فرصت استفاده کنیم بریم چن روز اصفه ...

یه دوبار که بهش بگید متوجه میشه خوشتون نمیاد.یا بگید ما می‌مونیم شما بیاید بعد با هم بریم منزل شما.که بعید بدونم دیگه اصلا بیان کلا کنسل میشه.   اگه اونا هم تهران زندگی میکنم کلید اونا رو هم شما بگیرید برید خونه اونا