2777
2789
عنوان

بوی به شدت بد واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 32 پست
فلوکونازول۱۵۰هفته ای یدونه

عزیزم اخه چرا یک تجویز رو برای همه انجام میدید

فلوکونازول برای قارچه این یک.   از کجا معلوم ایشون قارچ دارن؟

فلوکونازول به شدت داروی بدی هست برای کبد و بدن و فقط وقتی چاره ای نباشه معمولا در عرض هفت روز دو تا استفاده میشه در کل یعنی 300 !!  بله درسته خیلی خانمها قارچ مزمن میگیرن دوره شش ماهه میدن بهشون ولی اونم باید تست شده دکتر معاینه کنه تست قارچ رو انجام بده وگرنه بدبخت اگرقارچ نداشته باشه اینو بخوره بدنش مقاوم میشه و قارچها و خارشهای شدید میگیره

لطفا دقت کنید !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش دیابت،تیرویید و سیستم ایمنی بده اگه مشکلی نداشتی تنظیم باکتریهای واژن به هم ریخته یه کپسول واژینال هست اسمش یادم نیست باید استفاده کنی،روزی یه کاسه کوچک ماست بخور

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شیرینی جات کلا نخور عنبر سرکه سیبدارو گیاهی شرت نپوش به جاش شلوارک نخی بده بدوزن برات بپوش همسرت بای ...

شلوارک هم کار همون شرت رو میکنه دکتر به من گفت فقط دامن یا پیرهن بپوش 

تازه گفت در روز برو جلو پنجره که دید نداره مثلا رو تخت دراز بکش جوری که دید نداشته باشه دامن رو‌بزن بالا که نور بخوره به قسمت واژن باعث میشه میکروب ها از بین برن منکه تنبلیم اومد انجام ندادم 

این مصرفش چجوریهیعنی چجوری میشوریچن روز یبازچقدر ژل میزنی

مثل شامپو یکم بزن کف دستت بزن ب خودت چند دقیقه بزار باشه بعدم بشور خودتو ... هفته ای ۳تا ۴بار اصلا دوبار ک بزنی دیگه بو نمیدی ... هر روز لباس زیرت عوض کن و بشور بنداز افتاب 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شلوارک هم کار همون شرت رو میکنه دکتر به من گفت فقط دامن یا پیرهن بپوش تازه گفت در روز برو جلو پنجره ...

نه گلم برا منکه کار شرت نمیکنه خیلی فرق داره 

آره نور آفتاب معجزه میکنه من امتحان کردم 

دلیل عفونت بیشتر رطوبت هست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم اخه چرا یک تجویز رو برای همه انجام میدیدفلوکونازول برای قارچه این یک. از کجا معلوم ایشون قار ...

عزیزمممممممممم

ایشون گفتن بوی بد واژن دارن،بوی بد واژن هم از محیط مرطوب ک قارچ توش فعالیت میکنه شکل میگیره 

و اکثرا بوی بد مربوط به قارچه ،اگه تکرر ادرار داشتن مشکل باکتریایی رو نشون میداد

ن تنها فلوکونازول داروهای دیگه مثل استامینوفن هم رو کبد اثر میزاره

گفتم دوز۱۵۰ هفته ای یدونه،هفته ای یدونه مشکلی برا کبد ایجاد نمیکنه

ایشون دکتر زنان هم میرفتن براش فلوکونازول تجویز میکرد

حالا متوجه شدید اطلاعات و دیتا دارم یا نیازه بازم توضیح بدم؟

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید