2777
2789
عنوان

شوهرم تا این مدت ازم پنهان میکرد

170 بازدید | 6 پست

قبلا تو مغازه اش پرنده عروس زیاد داشت بعد همه رو فروخت چون هرجا می‌رفتیم یکی باید مراقب پرنده ها هم بود الان بعدم از چندسال داشتم پشت تلفن صحبت میکردم دیدم صدای پرنده میاد گفتم صدای چیه گفت از خونه بابات آوردم با پرنده همسایه مغازم جفت کنم خیلی ناراحت شدم چون ک بهم نگفت و خیلی وقته این موضوع نمیدونستم مغازه مربوط به یدکی ماشین داره و پرنده هم ی گوشه  پرورش میداد قبلا 

از این کارش خوشم نمیاد چون بهم نگفته بهش گفتم چی شد دوباره رفتی تو کارش گفت چون گرون شده جفت کنم ک بفروشم حالم از این کارش بهم خورد چون هم اینکه بهم نگفته تا این مدت  و بدون مشورت باهام این کارو می‌کنه آخه خوشم نمیاد. اصلا از این کارا 

جای من بودید ناراحت نمیشدبد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار داری تو مغازه ش بوده نخواسته مونه بیاره که حساس شدی ی حیوون بی زبونه من موافق نگه داشتن حیوانات نیستم ولی ضرری به زندگیت نمیرسونه بی خیال شو

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم