2777
2789

من چند ماهه عروسی کردم اومدم یه جایی مثل روستا اسمش شهره اما هیچ امکاناتی نداره پارک نداره بیمارستان یدونه داره که اونم دکتراش به درد نخورن مرکز خرید و پاساژ نداره فقط یه کوچه اس که چند تا مغازه لباس فروشی هستش 

نمیتونی با مانتو کوتاه بگردی فرهنگش پایینه حرف در میارن بد نگاه میکنن باید یا چادر سر کنی یا مانتوی بلند منی که تو شهر بزرگ بودم با مانتو کوتاه میگشتم خیلی سختمه به شوهرم میگم یه سال دیگه بریم بچه دار اینا بشم نه کلاس داره نه چیزی سخته فرهنگش پایینه قبول نمیکنه اونم باید پیش مادرشوهرم بشینم تا آخر سخته مستقل‌ باشی خوبه چجوری یه عمر اینجا زندگی کنم اونم با طبقه پایین مادرشوهرم؟

عادت میکنم میتونم؟به مرور شوهرم راضی میشه؟نشه چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون اول مگه این شرایط و نمیدونستی؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عادت که میتونی بکنی ولی سرخورده و افسرده میشی مثل مرده متحرک. بعدم بچه خواستی بیاری حتمااا واسه اینده بچه هم که شده برین یه جای بهتر. فقط بحث سیستم اموزش و تحصیلی نیست بچه اونجا بزرگ بشه ذهنش بسته میمونه و از حالت پویایی خارج میشه بعدا بخواد بره جای بزرگتر نمیتونه تو جامعه تعامل کنه

من حتی با بهترین کرد دنیا هم حاضر نیستم تو اون جهنمی توصیف کردی زندگی کنم

زودتر برین از اونجا 

بدتر اینکه مادرهمسرم بیخ گوشم باشه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

از اول خواستگاری شرایط رو میدونستی یا بعد بهت تحمیل شد؟

من قبل خاستگاری به همسرم گفتم بریم شهر بزرگ قبول کرد گفت باشه بعد رفتن خونه پایین خونشونو درست کردن من باید سر حرفم میموندم الان ۲ ماهه عروسی کردم میگم بیا امضا کن ۱ ۲ سال بعد میای میگه نه

من حتی با بهترین کرد دنیا هم حاضر نیستم تو اون جهنمی توصیف کردی زندگی کنمزودتر برین از اونجا بدتر ای ...

آخه کار شوهرم اونجاست لباس فروشی داره خونه ام کلی هزینه کرده درست کرده میگم بده اجاره بریم شهر خونه اجاره کنیم نمیاد میگه من این همه هزینه کردم برای خونه 

سرمایه ام نداره مغاره برای پدرشه خونه ام به اسم باباشه ما کلی با پول خودمون هزینه کردیم درست کردیم اما اون خونه به اسم ما نیست 

میترسم نیاد هیچوقت تا آخر عمرم اونجا بمونم پیش مادرشوهر تو اون شهر 

من حتی با بهترین کرد دنیا هم حاضر نیستم تو اون جهنمی توصیف کردی زندگی کنمزودتر برین از اونجا بدتر ای ...

حتی اگه خانواده شوهرت خوب باشن؟

اصلا سخته هر چقدرم خوب باشن طبقه پایین زندگی کنی