barana788 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8730 عنوان از چله ی حدیث کسا حاجت گرفتید چند وقت بعدش حاجت گرفتید 94 بازدید | 2 پست ... خدایا مرسی ♥️ 1403/05/11 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4385 نگرفتم متاسفانه برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20629 دیگه خسته شدم اینقدرررررر بخاطر بدست اوردن هرچی التماس و چله و تسبیح بدست بودم از سه یالگی ی روز خوش ندیدم. محردیم باهزار بدبختی گذشت التماس خداکردم ی زندگی اروم بده ک کاش هیچوقت نمیداد اینم از زندگی متاهلیم ک ۹یاله التماس میکنم ی بچه بده داد اخرش دکترا مشکوکن شب و روزم شده چله خواهش تمنا التماس بخدا و پیعمبرو اماما دیگه به هییییییییچی اعتقاد ندارم دیدم کسایی ک ن خدامیشناسن ن اعتقاد دارن چ زندگیایی ک ندارن خیته شدم ثانیه ب ثانیه ی زندگیم شده چله التماس خواهش قران ب سر تسبیح بدست بودن امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون