2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها چقدر باشه خوبه؟

2381 بازدید | 37 پست

من دخترم ۱سالشه قصد دارم یکی دیگه هم بیارم اطرافیانم میگن اگه میخوای بیاری بچه ات ۳سالش شد اقدام کن ولی خودم دوست دارم مثلا ده سال دیگه بیارم به نظرتون کدوم بهتره؟خودم ۲۱سالم

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت ديدي آمادگي جسمي و رواني داري يكي ديگه بيار 

يكي بچش يك سالشه اين آمادگي رو داره يكي وقتي بچش ١٠ ساله شد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

از نظر من هر چی فاصله کمتر بهتر

چون با هم بزرگ میشن و همبازی دارن

ولی خب سخته واسه پدر و مادر

من الان دخترم ۱۹ ماهشه.دو سالش شد اقدام میکنم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

منم با نظر اطرافیانت موافقم.

چون اینجوری میتونی وختی بچه اولت مدرسه رفت بتونی در کنار رسیدگی به خونه به درسش هم برسی.چون اونموقع بچه دومت هم از آب و گل درومده تقریبا.

اما اینجوری هم برای اینکه جونی برات سخته  که به این زودی مادر دوتا بچه بشی و درد سرت رو زیاد کنی 

بهتره بذاری وختی بچت اول و دوم دبستان رو تموم کرد اونموقع اقدام کنی.

چون اولین سالهای مدرسه باید به بچه زیاد رسیدگی کرد.از نظر درس و تربیت و شیطونی و ...

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بنظر من بیار فاصله یکسال خیلی خوبه من دخترم الان ۴ پشیمونم میگم کاش میاوردم الان باهم بازی میکردن درسته کل کل دعوا میشه بینشون ولی کمتر بهت میچسبه میگه حوصله ام سر میره اقدام کن بیار بعدش سه سال دیگه راحتی باهم بزرگ میشن

اگه حس میکنی خیلی بارته !!!!برات گاری بگیرم   

من ده ساله گذشته آمادگیم کمتر میشه بیشتر نمیشه هر روز تنبل تر از دیروز .دیگه اصلا حوصله ندارم اینقدر راحت بودم که دیگه نمیتونم به سختی های بچه داری فکر کنم .اگه میخوای بیاری به نظرم پشت سر هم بیار با فاصله ۲ یا ۳ سال که قلق بچه داری از دستت در نره بعدشم بچه ها با هم بزرگ شن .بعده ده سال دیگه برات خیلی سخت میشه .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
2790
2778
2791
2779
2792